Ana SayfaDedikoduCristiano Ronaldo’nun 7 Rakamına Olan Düşkünlüğü 7 Çocuk ile Devam Edecek

İlgili Postlar

Cristiano Ronaldo’nun 7 Rakamına Olan Düşkünlüğü 7 Çocuk ile Devam Edecek

Cristiano Ronaldo’nun 7 Rakamına Olan Düşkünlüğü 7 Çocuk ile Devam Edecek

Ünlü fenomen  futbolcu Cristiano Ronaldo’ nun büyük oğlu Cristiano  Jr. ve hamile kız arkadaşı Georgina Rodriguez İspanya sokaklarında birlikte gezintiye çıktı. Haziran ayında taşıyıcı anneden ikiz kardeşlere sahip Cristiano Jr.’ ın babasına 7 kardeş olmak istediğini söylediği öğrenildi.

Portekizli dünyaca ünlü altın top sahibi futbolcu Cristiano Ronaldo’  nun 6 aylık hamile kız arkadaşına Georgina Rodrigez ve büyük oğlu Cristiano Jr. İspanya’ nın Madrid şehrinde birlikte gezintiye çıktı. Son kız arkadaşı ve ikizlerinin annesi  22 yaşındaki Rodriguez’ in ise karnının iyice büyüdüğü görülürken gezinti sırasında yanında olan 7 yaşındaki Cristiano’ nun birlikte iyi vakit geçirdiği gözlendi.

İlk çocuğuna taşıyıcı anneden sahip olan Real Madrid’in ünlü forveti, geçen haziran ayında da aynı yöntemle isimleri Eva(kız) ve Mateo(erkek) olan ikiz çocuklara sahip olmuştu.

32 yaşındaki süper star  futbolcu, bir yıldır birlikte olduğu dans öğretmeni kız arkadaşının hamile olduğunu ise Temmuz ayında ayında duyumuş ve ailesi büyüdüğü için çok mutlu olduğunu ifade etmişti. Fakat Ronaldo, Chineese TV’ye verdiği röportajda ailesinin daha genişleyeceğinin sinyalini verdi. 7 numaralı forma giren ve CR7 isminde bir giyim markası bulunan futbolcu “7” rakamının kendisi için uğurlu olduğunu söylerek, oğlunun da yedi kardeş olmak istediğini sözlerine ekledi:

“Cristiano çok mutlu, her şeyin üstesinden geliyor. Daha fazla kız ve erkek kardeş istiyor. 7 kardeş olmak istediğini söyledi, yani sihirli sayım, bence bu iyi bir istek.” Diyerek röportajını sonlandırdı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler