Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'daki FETÖ Kitabı Ortalığı Karıştırdı

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’daki FETÖ Kitabı Ortalığı Karıştırdı

Çocuklar Duymasın’daki FETÖ Kitabı Ortalığı Karıştırdı

Hepimizin çocukluğunda birer iz bırakan aklıllara gelince gülümsemeden duramadığımız yeniden yayınlanmaya başlayan ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde FETÖ’nün kirli faaliyetlerinin anlatıldığı “Barış Köprüleri” adlı kitabın izleyiciye gösterilmesi büyük tepki çekti.

Yıllar sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan Çocuklar Duymasın dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde izleyicinin dikkatinden kaçmayan ‘Barış Köprüleri’ kitabı ortalığı karıştırdı. Dizideki kitaplıkta FETÖ’nün kirli faaliyetlerini dünyaya tanıttığı “Barış Köprüleri; Dünyaya açılan Türk Okulları” isimli kitap izleyicilere gösterildi. Kaynak Holding’e bağlı Ufuk Yayınları’ndan çıkan kitabın tanıtımının bir dizide yapılması sosyal medyada tepki topladı.

Dikkatlerden Kaçmadı

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda dizide kullanılan kitaplıkta başrollerde olan Tamer Karadağlı (Haluk) ve Pınar Altuğ (Meltem) karakteri konuştuğu sırada arkada bulunan kütüphane rafındaki detay dikkat çekti.Rafta ‘Barış Köprüleri’ adlı kitabın yer alması gözden kaçmadı. Bu kitabın terör örgütü FETÖ’nün dünya ülkelerindeki okul yapılanmalarının anlatıldığı ‘Barış Köprüleri’ adlı kitap olması, sosyal medyada tepki çekti.

Bütün bu tepkilerden sonra gözler yetkililere çevrildi. Fakat dizinin yapımcısı Birol Güven tarafından veya Kanal D yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmadı bundan sonra ne olacağı merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler