Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın Çocuk Karakterleri Son Haliyle Şaşırttı!

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın Çocuk Karakterleri Son Haliyle Şaşırttı!

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen ve sevilen dizilerinden bir tanesi olan Çocuklar Duymasın yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak olan Çocuklar Duymasın’da özellikle hangi oyuncuların yer alacağı büyük bir merak uyandırmış durumda. Ekranlarda yıllar önce yayınlandıktan sonra özellikle yenilenmiş hali ile yayınlanacak olan Çocuklar Duymasın’da oyuncuların da büyümüş olması, bu konuda hikayenin daha ileri yıllarda yaşanacağını bizlere gösteriyor. Öyle ki bir önceki versiyonda Dominant Teyze Gönül’ün oğlu Beton Orçun ile Zero Tuna’nın kızı Merve, en çok dikkat çeken karakterlerden birisi olmuştu. Fakat dizinin yayından kaldırılmasının ardından büyüyen ve gençlik yaşlarına gelen bu iki karakterin son hali son günlerin en dikkat çeken görüntülerinden bir tanesi oldu.

Çocuklar Duymasın Çocuk Karakterleri Büyüdü

Önceki dönemlerde küçük halleriyle karşımıza çıkan bu iki oyuncu, artık büyük hali ile yeniden Çocuklar Duymasın’da oynayacak. Özellikle yayınlanan ilk bölümlerde bu iki karakter daha çok ilkokul sorunları ile gündeme geliyordu. Yenilenen versiyonunda ise artık 2 büyümüş genç TEOG sorunları ve bu sınava yönelik ailesiyle yaşadıkları problemler ekranlara getirilecek. Çocuklar Duymasın’ın çok sevilmesindeki en önemli etkenlerden bir tanesi güncel olayları ekrana taşınması olurken Orçun ve Tuna ile yine benzer bir durum yaşanacak. Özellikle erken yaşlarda internet ile tanışan bu iki çocuğun neler yaşayacağı ve internetten gelebilecek özel tehlikeler ile ilgili detaylar dizi aracılığıyla izleyenlere aktarılacak. Böylece sosyal bir mesaj verilmiş olacak. Çocuklar Duymasın çocuk karakterleri ile ilgili paylaşılan bilgiler, aynı zamanda bu iki oyuncunun dizide yeniden rol alacağı da kesinleştirdi. Özellikle Çocuklar Duymasın çocuk karakterleri için yapılan kıyaslamalar, sosyal medyada yüksek paylaşım aldı.

Türk aile dizilerinin en çok sevilen dizilerinden bir tanesi olan Çocuklar Duymasın aradan geçen yılların ardından yeniden ekranlara gelmeye hazırlanırken henüz dizinin ne zaman yayınlanacağı net bir şekilde paylaşılmadı. Fakat özellikle yaz aylarında dizinin ekranlara gelmesi bekleniyor.

Çocuklar Duymasın Çocuk Karakterleri Değişim Karşılaştırması

Çocuklar Duymasın Yeni Bölümleriyle Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Özellikle dizinin yeniden ekranlara geleceğinin paylaşılması ile birlikte oldukça yüksek bir heyecan yaşanırken dizinin farklı kanallardan yayınlanabilecek iddia edilmişti Fakat Kanal D Kanal yönetimi tarafından yapılan basın açıklamaları sayesinde dizinin kesin olarak Kanal D ekranlarında yayınlanacak netleşti.

Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Ayşecan Tatari evlendi

Dizide Duygu karakterini canlandıracağı açıklanan Ayşecan Tatari’nin yeni versiyonda da dizide yer alması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Edip Tepeli ile hayatını birleştiren ünlü yıldızın, özellikle bu haberleri sıklıkla gündeme gelmişti. İki ismin uzun zamandan beri birlikte olduğu bilinirken, geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu’nda kıyılan nikah ile iki isim hayatlarını birleştirdi. Özellikle dizinin yeniden ekranlara geleceği ile ilgili haberlerin gündeme gelmesinin ardından oyuncunun dizide yer alıp almayacağı oldukça merak ediliyor.

Survivor Furkan Kızılay Dizide Yer Alacak Mı?

Çocuklar Duymasın’ın yeniden çekileceğinin duyulmasının ardından en çok merak edilen konulardan bir diğeri ise Furkan Kızılay. 5 ay önce TV8’de yayınlanan Survivor programı için Dominik Adası’na giden yarışmacı, burada uzun bir süre kalmıştı. Yarışmadan ani bir şekilde elenmesi ile birlikte özellikle farklı iddiaların gündeme gelmesi kısa süre içerisinde Furkan Kızılay’ın hedef haline gelmesine neden olmuştu. Ünlü oyuncu tarafından yapılan açıklamalarda ise dizi ile ilgili herhangi bir anlaşmanın yapılmadığı belirtildi. Fakat dizinin en önemli karakterlerinden bir tanesi olan Furkan Kızılay’ın yenilenmiş Çocuklar Duymasın’da yeniden rol alması bekleniyor. Dizi ile ilgili anlaşmaların tamamlanmasının ardından, özellikle önümüzdeki günlerde tüm oyuncu kadrosunun net bir şekilde paylaşılması ve bu konudaki soru işaretlerinin giderilmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler