Ana SayfaDedikoduCizreli Mehmet’ in Sahne Heyecanı

İlgili Postlar

Cizreli Mehmet’ in Sahne Heyecanı

Cizreli Mehmet’ in Sahne Heyecanı

Cep telefonlarında bulunan bir uygulama ve internet  üzerinden yaptığı düetle ünlenen Cizreli Mehmet, İngiliz şarkıcı Anne Marie’nin daveti üzerine konserde canlı düet yapmasıyla gündeme geldi. Cizreli Mehmet, “Prova yapmadan çıktık sahneye ama güzel oldu” dedi.

İnternette yaptığı düetle sosyal medyada ünlenen Cizreli Mehmet Ali Şulan İngiliz şarkıcı Anne Marie ile aynı sahneyi paylaşarak hayalini gerçekleştirdi.  Anne Marie’nin 9 Eylül akşamı İstanbul’da verdiği konsere katılan Cizreli Mehmet, provasız çıktığı sahnede ‘Rockabye’ şarkısını seslendirdi.

Ünlü şarkıcının kendisine attığı mesajla konser daveti alan Mehmet Ali Şulan, Cizre’den İstanbul’a uzanan macerasını Hürriyet’e şöyle anlattı:

“Aslında biraz mucize oldu benim İstanbul’a gelmem, sahneye çıkmam. Kendisi bana mesaj atmış, ben iki gündür girmiyordum internete, bilmiyordum. Birkaç arkadaşım söyledi bana mesaj geldiğini, onlar yönlendirdiler. Ben öyle gördüm, yoksa bilmiyordum. Uçak bileti de yoktu yedeklerden bindim. Gidemiyordum. Bekledim, bekledim ve şans biraz benden yanaydı herhalde. Birinci koltuğa bindim, uçağa binemezken birinci koltuğa bindim.”

Sahneye çıkmadan önce Anne Marie ile sahne hakkında konuştuklarını söyleyen Şulan, “Bir yedi dakika filan sahneden bahsettik, nasıl olacak onu konuştuk. Prova yapmadan çıktık sahneye. Direkt sahneye çıktım ben, zaman yoktu prova yapmaya. Doğaçlama olarak çıktık ama yine de fena olmadı, güzeldi” dedi. , ünlü şarkıcı tarafından sahneye çağrılan mehmet : “Ben çok sevindim, sonuçta oralar benim doğduğum büyüdüğüm memleketim. O toprakların çocuğuyum ben. Benden önce gelmesi çok güzel, çok mutluluk verici bir şey. Hep böyle ters lanse ettiler bizi. Doğu tarafı biraz dışlanmış gibi. İnşallah bundan sonra güzel şeyler olur. Bizim taraflar olaylar yüzünden, birtakım şeyler yüzünden biraz geride kalmış diyebiliriz ama inşallah bundan sonra daha öne çıkarız. Belki bir örnek olur. Çok güzel olur bizim için” şeklinde konuştu.

 

Konserden sonra da Anne Marie ile konuştuğunu söyleyen Şulan, “Konserden önce de sonra da konuştuk. Ben ona teşekkür edeyim dedim çağırdığı için. O da tam tersini söyledi. ‘Ben teşekkür ediyorum’ dedi. Ben dedim, ‘Ben senin sayende tanındım.’ O da ‘Yok sağolasın ben senin sayende tanındım’ dedi. Öyle tuhaftı ama güzeldi yani” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler