Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerCingöz Recai'nin Babasını Kim Oynayacak?

İlgili Postlar

Cingöz Recai’nin Babasını Kim Oynayacak?

Türkiye’de çekimlerine başlanan Cingöz Recai için büyük bir soru işareti sonunda yanıtlandı. Filmde Cingöz Recai tiplemesiyle karşımıza çıkacak olan Kenan İmirzalıoğlu’nun babasını canlandıracak olan ismin belirlendiği açıklandı. Açıklamalara göre Cingöz Recai’nin babasını Kenan Ece oynayacak. Özelikle Kenan İmirzalıoğlu ile oldukça benzetilen Kenan Ece’nin böylesine bir role seçilmiş olması da film için oldukça dikkat çekti.

Cingöz Recai Filminin Konusu Ne?

Cingöz Recai için yapılan resmi açıklamalara göre filmde, babasına karşı yapılan haksızlıklara karşı gelen bir kişinin hikayesi anlatılacak. Başrolde yer alacak Kenan İmirzalıoğlu, Cingöz Recai karakteri ile babası için hak arayacak. Çekimlerine İstanbul’da başlanan film için özellikle oyuncuların popüler durumda olması, filmin de dikkat çekmesini sağlamış durumda.

Cingöz Recai Oyuncuları Kim?

Dizide Kenan Ece ve Kenan İmirzalıoğlu’nun dışında farklı isimler de yer alıyor. Türkiye’nin en önemli usta oyuncularından birisi olan Haluk Bilginer’in yanı sıra son dönemlerde oldukça popüler kadın oyunculardan birisi olan Meryem Uzerli de yine Cingöz Recai’de başrollerde olacak. Özelikle film için bugüne kadar pek çok farklı bilgi sızdırılmış olsa da film için herhangi bir açıklamanın yapılmamış olması soru işaretlerini arttırıyordu. Fakat oyuncu kadrosunun belli olmasıyla birlikte çekimlere geçilen Cingöz Recai hakkında artık merak edilen sorular yanıtlarını buldu. Konuyla ilgi yapılan basın açıklamaları sayesinde Cingöz Recai’nin ana konusu ve ana karakterleri net bir şekle biliniyor.

Kenan Ece Kimdir?

Haluk Bilginer Kimdir?

Meryem Uzerli Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler