Ana SayfaDizilerCesur ve Güzel 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İlgili Postlar

Cesur ve Güzel 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Cesur ve Güzel dizisinin, yeni bölümü yayınlandı. Yeni bölümün ardından ise haftaya yayınlanacak bölümün fragmanı merak edilmeye başlandı. Ancak henüz Cesur ve Güzel 26. Bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Star TV’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren farklı konusu ve oyuncular arasındaki uyumuyla dikkat çeken Cesur ve Güzel, reytinglerde oldukça başarılı bir dönem yaşıyor. 4 Mayıs Perşembe günü yayınlanan yeni bölümde, özellikle fragmanda da görülen Cesur’un söylediği şiir, en çok dikkat çeken bölüm oldu.

Son Bölümde Neler Oldu?

Cesur ve Güzel 25. Bölümünde ise özellikle Sühan’ın öğrendikleri gerçekler yeni bölümün ana konusu oldu. Rıza’nın tüm gerçekleri Sühan’a anlatması ile birlikte babası ve sevdiği adam arasında sıkışıp kalan Sühan, büyük bir üzüntü yaşadı. Diğer yandan Korhan’ın da babasına karşı gelmesi ve ikisi arasında soğuk savaşın başlaması, Sühan’ın kararsızlığını çok daha etkiledi. Korhan bu zorlu süreçte sağlıklı kararlar veremezken, diğer yanda Cahide onu yeniden bir oyunun içine çeker. Fakat bu sefer Cahide’nin planları çok daha acımasız olur.

Yeni bölümde yaşanan bu olaylar ile birlikte dizideki karakterler arasındaki gruplaşmalar çok daha net bir hale geldi. Sühan ise bu iki grup arasında kaldığı gibi hem aşkından hem de çok kızsa da babasından vazgeçmemenin verdiği acı ile zorlu bir süreç içerisine girer.  Tüm bu yaşananlar ile yine izleyenleri Star TV ekranlarına bağlayan Cesur ve Güzel, büyük soru işaretleri yaratarak, bir sonraki hafta yayınlanacak bölümü için beklentileri de yükseltti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler