Ana SayfaDizilerCesur Ve Güzel Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Cesur Ve Güzel Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Cesur Alemdaroğlu’nun intikamının konu edinildiği Cesur Ve Güzel 10. Bölümü için ikinci fragmanı ile ekranlara geldi.

19 Ocak 2017 Perşembe akşamı Star TV’de 10. bölümüyle ekranlara gelecek Cesur Ve Güzel’de heyecan durmuyor. Cesur Alemdaroğlu’nun tüm planlarının ortaya çıkması iki tarafın da birbirine karşı kılıçları çekmesine neden olurken, dizideki tüm isimler kendini en yakın olduğu tarafı seçerek karşı tarafa karşı savaş başlatıyor.

Cesur ve Sühan Aşkı Ne Olacak?

Özellikle böylesine bir ortamda Cesur ile Sühan arasındaki aşkın nasıl devam edeceği ve iki ismin özellikle Tahsin Korludağ’a karşı aşklarını yaşamayı tercih edip etmeyeceği merak ediliyor.

Cesur Ve Güzel Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Dizisinin 10. bölümünde de heyecanlı olaylar yaşanmaya devam ederken yeni bölümün en önemli noktası Sühan’ın kaçırılması oluyor. Sühan’ın kaçırılmasının duyulmasının ardından bir yandan Cesur Alemdaroğlu, diğer yanda Tahsin Korludağ Sühan’ı kurtarmak için farklı planlar yapmaya başlıyor. Bu konuda ise Cesur bir adım öne çıkarak Sühan’ın nerede saklı tutulduğunu öğreniyor.

Özellikle bu kaçırılma olayı sonrasında küçük kasabadaki ilişkiler çok daha zorlu bir hale gelirken herkes tarafından yaşanan olaylar artık öğreniliyor. Tahsin Korludağ’a yardım eden Emniyet Müdürü ve Savcı için de işler artık çok daha zorlu olmaya başlıyor.
10. bölüm fragmanı ile heyecan daha da arttığı görülen dizide fragman şöyle;

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5-gL1ElS6D8]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler