Ana SayfaDizilerCesur ve Güzel Final İle Ekranlara Veda Etti

İlgili Postlar

Cesur ve Güzel Final İle Ekranlara Veda Etti

Star TV’nin sevilen dizilerinden olan Cesur Ve Güzel Final bölümüyle ekranlara geldi. Her perşembe akşamı yeni bölümüyle izleyicilere sunulan Cesur ve Güzel’in dün akşamki final bölümü ile birlikte özellikle dizi noktalandı.

32. Bölüm Cesur ve Güzel Final Bölümü Oldu

Star TV’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çeken dizi 32. bölümü ile birlikte ekranlara veda etmek zorunda kaldı. Sezon başında oldukça iddialı tanıtımlar ile ekranlara getirilmesine rağmen reyting oranları giderek düşmeye başlayan dizi için geçtiğimiz dönemlerde yapılan toplantı sonrasında final kararı alınmıştı. İzleyenler dizinin her ne kadar sezon finali yapmasını beklese de alınan karar sonucunda Cesur ve Güzel final bölümü ekranlara getirildi ve dizi bu final ile birlikte ekranlara veda etti.

Cesur ve Güzel Final Bölümünde Neler Oldu?

Cesur Ve Güzel final bölümünde yaşanan olaylar ile birlikte dizide oldukça dikkat çeken hikayenin nasıl sonlandığı da belli oldu. Özellikle Tahsin Korludağ’ın oğlu olan Korhan’ın hayatını kaybetmesi final bölümünün en dikkat çeken detaylarından bir tanesi oldu. Özellikle kızını da kaybetmek istemeyen Tahsin Korludağ bu konuda Cesur’dan aldığı yardım ile birlikte harekete geçti. Yaralanan Sühan ise hastaneye kaldırıldı. Hastanede bebeğinin yaşam tehlikesi olduğu öğrenildi. Doğumun yapılması halinde Süha’nın hayati tehlike yaşayacağı belirtilse de Cesur bu konuda inançlı olduğunu ve bebeğin ve Sühan’ın sağlığına kavuşacağını söyledi. Alınan riskler sonrasında Sühan bebeğin doğumu ile birlikte hayata döndü ve sağlığına kavuştu. Büyük mucize olarak ekranlara getirilen bu anlar ile birlikte özellikle Cesur ve Sühan yeni doğmuş çocukları ile birlikte mutlu bir yaşam şansı elde etti. Yayınlanan büyük mucize bölümü ise şöyleİ;

Fragmanları Dikkat Çekmişti

Cesur ve Güzel 32. bölüm için özellikle yayınlanan 2 fragman oldukça dikkat çekmişti. Hafta boyunca 2 fragmanın yüksek izlenme oranlarına ulaşması, gecede Cesur ve Güzel’in çok yüksek oranlarda izlenme alacağını düşündürmüştü. Cesur ve Güzel için paylaşılan 2 fragman ise şöyle;

Yayınlanan fragmanlarda, özellikle dizide yaşanacak gelişmeler hakkında önemli bilgiler sunulmuştu. Bu bakımdan finalde yaşananlar büyük bir sürpriz etkisi yaratmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler