Ana SayfaDizilerCesur ve Güzel 31. Yeni Bölüm Fragmanı  Paylaşıldı

İlgili Postlar

Cesur ve Güzel 31. Yeni Bölüm Fragmanı  Paylaşıldı

Son dönemlerin en dikkat çeken yapımlarından bir tanesi olan Cesur Ve Güzel 31. yeni bölüm fragmanı ile konuşuluyor. Özellikle dizide yaşanan olaylar giderek karışırken, finale doğru adım adım yaklaşılan dizide nelerin olacağı ve 31. bölümde nelerin yaşanacağı merak ediliyor.

Başroller Çok Konuşulmuştu

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün gibi iki önemli isminin olduğu dizide aynı zamanda yan kadroda bulunan oyuncular da oldukça dikkat çekiyor. Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan fakat yayınlandığı günlerde düşük reyting almaya başlayarak son dönemlerde farklı tartışmalar içerisinde yer alan Cesur ve Güzel dizisinde şu an için takvim net bir şekilde belli değil. Bu sezon final yapacağı kesinlik kazanmış olsa da final sonrasında önümüzdeki sezon dizinin ekranlara gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Fakat önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili detaylı bilgilerin paylaşılması bekleniyor.

Cesur ve Güzel 31. Yeni Bölüm Fragmanı

Cesur ve Güzel 31. yeni bölüm fragmanı için paylaşılan bilgilerde, yeni bölümde yaşanacak olaylar hakkında net bilgiler elde edilmeye başlandı. Yeni bölüm fragmanına göre özellikle Rıza’nın ölmediğinin öğrenildiği görülüyor. Geçtiğimiz bölümde Rıza’nın öldüğü resmi makamlar tarafından paylaşılmış olsa da Cesur, bu gelişmeye inanmadığını net bir şekilde belirtmişti. Yaşanan gelişmeler sonrasında Rıza’nın ölmediği net bir şekilde öğrenilirken, hikayenin bittiği sanılsa da devam ettiği böylece ortaya çıktı.

Yeni bölümde yaşanan en önemli gelişmelerden bir diğeri ise özellikle Cesur ve Sühan arasındaki yaşananlara Sühan’ın babasının karşı çıkmayacak olması. Öyle ki Cesur ile özel bir görüşme yapan Tahsin Korludağ, Sühan’a karşı duyduğu aşka inandığını ve bu nedenle iki isme herhangi bir şekilde karşı çıkmayacağını duyurdu. Tahsin Korludağ tarafından yapılan bu açıklama özellikle Cesur ve Sühan’ın daha mutlu bir yaşam sürmesi adına önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.

Yeni bölümde dikkat çeken diğer bir detay ise Cahide’nin gözaltına alınması oldu. Öyle ki gizli işleri bir bir ortaya çıkan Cahide’nin nasıl bir hamle yapacağı ve bu zorlu durumdan nasıl kurtulacağı da oldukça merak edilmeye başlandı.

Cesur Ve Güzel 31. yeni bölüm fragmanı ise şöyle;

Yayınlanan fragman oldukça dikkat çektiği gibi finale doğru dizideki hikayenin oldukça farklı bir sürece ilerlediği de görülüyor.

Cesur Ve Güzel’in Oyuncusundan Eleştirilere Sert Yanıt: Robot Muyuz Biz?

Cesur ve Güzel’de rol alan önemli oyunculardan bir tanesi olan Irmak Örnek, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Özellikle son dönemlerde dizi ile ilgili gündemde yer alan eleştirilere sert bir çıkış yapan Irmak Örnek pek çok kişiye oldukça farklı mesajlar gönderdi. Televizyon ekranlarından dizileri izleyen kişilerin dizi çekimlerinin arka planında yaşanan olaylar ile ilgili hiçbir bilgisi olmadığını söyleyen Irmak Örnek özellikle kişilerin bu şekilde yaptığı eleştirilerin herhangi bir şekilde kabul edilemeyeceğini söyledi. 3

Dizideki makyajından kıyafetlerine kadar hiçbir şeyin kendi kararı olmadığını söyleyen Irmak Örnek, dizilerin çok Kolay ve kısa süre içerisinde çekildiğini sanan insanlar olduğunu söyledi. İnsanların kendilerini robot olarak gördüğünü söyleyen oyuncu, özellikle pek çok kişinin senaryo konusunda yaptığı eleştirilere de yine sert bir şekilde yanıt verdi.

Özellikle kendi filmini çekerek kendi reji ve senaryosunu yazmasını öneren oyuncu, eleştirilerin büyük bir kısmına katılmadığını söyledi. Oyuncu tarafından yapılan bu paylaşımlar sosyal medya üzerinde yeni bir tartışma yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler