Ana SayfaDedikoduCengiz Kurtoğlu 8 ayda 41 kilo verdi!

İlgili Postlar

Cengiz Kurtoğlu 8 ayda 41 kilo verdi!

Cengiz Kurtuoğlu Nasıl Kilo Verdi? Son yıllarda fazla kiloları ile görmeye alışık olduğumuz usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun eski halinden eser kalmadı. Recep İvedik 5’in galasına katılan Cengiz Kurtoğlu, tam 41 kilo vermiş hali ile görenlere şaşkınlık yaşattı. İşte detaylar…

Serinin beşinci filmi ile izleyicisiyle buluşan Recep İvedik’in dün akşam düzenlenen galasına iki oğlu ile birlikte katılan usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu, yeni görünümü ile şoke etti.

Görenler gözlerine inanamadı. 8 ayda tam 41 kilo

Kilolu hali ile görmeye alışık olduğumuz şarkıların usta sesi, gelen sorular üzerine zayıflaması ile ilgili açıklama yaparak “8 ayda 41 kilo verdim” dedi.

Babalarının yolunda ilerleyerek şarkıcılık yapan iki oğlu sürpriz bir açıklama yaparak “Üçümüz bir çalışma yapabiliriz.” dedi.

Cengiz Kurtoğlu, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ameliyat masasına yatmış ve mide küçültme ameliyatı olmuştu. Hedefi 49 kilo vermek olan Kurtoğlu, istediği rakama ulaşmaya çok yaklaştı. Fazla kiloları nedeni ile birtakım rahatsızlıkla da yaşamaya başlayan usta sanatçı, ameliyat sonrası doğru yolda ilerleyerek başarıya ulaştı. Şimdi onu görenler tanımakta güçlük çekiyor.

Unutulmaz şarkıların usta ismi Cengiz Kurtoğlu, son yıllarda büyük bir hızla kilo almaya başlamıştı. Eski görünümünden eser kalmamış, artık kilolu biri haline gelmişti. Böylece bazı rahatsızlıklar çıkmaya başlamıştı. Ancak, sekiz ay önce mide küçültme ameliyatı olarak fazla kilolarından kurtulmaya başlamıştı.

İşte Cengiz Kurtoğlu’nun yeni hali

Cengiz Kurtoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler