Ana SayfaDizilerCemal Hünal Hiç Maç İzlememiş!

İlgili Postlar

Cemal Hünal Hiç Maç İzlememiş!

Oyunculuğu ile Türkiye’nin en çok sevilen ve beğenilen erkek oyuncularından birisi olan Cemal Hünal hayatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emre Saygı tarafından YouTube üzerinden yayınlanan programa konuk olan Cemal Hünal, özellikle hayatı boyunca hiç futbol maçı izlemediğini söyledi. Canlı olarak yayınlanan YouTube etkinliğinde Cemal Hünal’ın yanı sıra diğer konuk Onur Şenay oldu ve izleyenlerden gelen soruları yanıtladı.

Tiyatrodan Para Kazanılır

Türkiye’de tiyatro yapan kişinin para kazanmadığı şeklinde düşüncelere katılmadığını net bir şekilde belirten Cemal Hünal tiyatroda iyi iş yapanlar için her zaman kazancın olduğunu ve bu bakımdan gündemde yer alan iddiaları kabul etmediğini söyledi. Güneşli havalarda seyircilerin tiyatroya ilgi göstermemesini eleştiren Cemal Hünal, yağmur yağması adına yağmur duası yaptığını esprili bir şekilde  söyledi. Anlattıkları ilgiyle dinlenen oyuncu, yayını takip eden kişilerden de olumlu dönüşler aldı.

Kimseyi Kırmamaya Çalışıyorum

Hayatında kimseyi kırmamaya çalıştığını söyleyen ve bu şekilde yaşam felsefesini oluşturduğunu belirten Cemal Hünal, aynı zamanda hayvanlara karşı da oldukça olumlu düşünceleri olduğunu söyledi. Hayvanları oldukça samimi canlıları olarak değerlendiren başarılı oyuncu, hayvanlara karşı iyi davrandığını ve insanlar ile ilişkilerinin de bu sayede geliştiğini söyledi.

Ünlü oyuncu tarafından yapılan bu açıklamalar sosyal medyada da oldukça dikkat çekerken bundan sonra hangi projelerde yer alacağı konusunda başarılı oyuncu açıklama yapmaktan kaçındı. Fakat bu sezon özellikle film projelerinde yer alması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler