Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerCem Yılmaz'dan 20. Yıl Sürprizi

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan 20. Yıl Sürprizi

Türk sinemasının en sevilen isimlerinden birisi olan Cem Yılmaz Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden yeni bir müjde verdi. 27 Kasım 1998 yılında vizyona giren Her Şey Çok Güzel Olacak filmi ile hala unutulmayan eserler arasında yer almayı Başaran Cem Yılmaz yaptığı açıklamada hayranlarına bu filmin 40 dakikalık orta metraj özel versiyonunun çekileceğini söyledi.

HÇGO Yeniden Ekranlara Geliyor!

Özellikle Her Şey Çok Güzel Olacak adlı filmin vizyona girmesini üzerinden 20 yıl Geçerken Bu 20 yıllık süre sonrasında Cem Yılmaz’ın özellikle Mazhar Alanson gibi Usta Bir ismi için Böylesine güzel sürprizin iyi olacağını ve bu konuda hazırlıklara başladığını söyledi. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili detayların paylaşılması beklenirken özellikle her şey çok güzel olacak filmini seven ve bu filmi önem veren kişiler bu mesajı oldukça Sevinç olumlu yaklaştı. Cem Yılmaz’ın ilk sinema deneyimi olması sebebiyle çok özel bir yeri bulunan filmde özellikle Mazhar Alanson ustalığıyla oyunculuğu ile oldukça dikkat çekmiş ve filmi daha fazla popüler olmasını sağlamıştı.

Altan ve Nuri kardeşlerin başından geçen olayların anlatıldığı film aynı zamanda Türkiye’nin en iyi ve unutulmaz filmleri arasında gösterilen. Filminin 2018 yılına özel olarak çekilecek versiyonunda ise özellikle 40 dakikalık farklı bir hikayenin ekranlara getirilmesi bekleniyor. Cem Yılmaz tarafından yapılan açıklamalar filmde konunun devam edip etmeyeceği ya da bu filmin konusunu ne olacağı noktasında yanıt vermezken özellikle önümüzdeki günlerde detaylarını netleşmesi ve filmi ile ilgili daha fazla bilginin paylaşılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler