Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz,"Antipatik" Sözüne Çarpıcı Cevap Verdi!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz,”Antipatik” Sözüne Çarpıcı Cevap Verdi!

Cem Yılmaz, kendisine sosyal medya hesabında “Çok antipatik bir insan olduğunu düşünüyorum” diyen takipçisine verdiği çarpıcı cevapla çok düşündürdü!

Sosyal medya hesabında; 12,7 milyonluk takipçisi bulunan Cem Yılmaz, son zamanlarda takipçilerinden gelen yorumlara, gerilimli cevaplar vermesiyle sıkça adından söz ettirmişti. Bazı hayranlarının, çileden çıkaran mesajları ise Yılmaz’ı epeyce sinirlendirmişti.Takipçileri tarafından yazılan eleştiriler ve öneriler kimi zaman da karşılıklı söz düellosuna dönüşmüştü. Bazı durumlarda ise eleştirilere dayanamayıp küfürlü cevaplar da veren ünlü komedyen, magazin gündeminde bomba etkisi yapmıştı.

Geçtiğimiz Cuma günü;Yılmaz’ın sosyal medya hesabındaki bir takipçisinin eleştirili tweetine karşılık, ünlü komedyenin verdiği cevap, sosyal medya gündeminde kısa sürede olay oldu. Yılmaz; hayranının attığı mesaj üzerine bu sefer, sahnelerdeki gibi mizahi çizgisini bozmadan ince espri yeteneğini kullanarak yanıt verdi.

Takipçisinden Yılmaz’a Antipatik Tepki

Cem Yılmaz’ın Twitter hesabı üzerinden bir takipçisi: “Sahne dışında çok antipatik bir insan olduğunu düşünüyorum.” dedi. Yılmaz ise hazır cevaplılığı ile hemen durumu güzel bir cevap vererek toparladı.

Cem Yılmaz’dan Çarpıcı Cevap Geç Kalmadı!

Yılmaz, hayranının “Sahne dışında çok antipatik bir insan olduğunu düşünüyorum”  mesajına karşılık; sahnedeymiş gibi ince zekasıyla cevap vererek: “Düşünüyor olman yeterli” dedi. Yılmaz’ın bu cevabı ise sosyal medyada kısa sürede popülerlik kazandı ve ünlü komedyen, hafta sonu adından sık söz edilen isimlerden birisi oldu.

Cem Yılmaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler