Ana SayfaDizilerÇarkıfelek Yeniden Ekranlara Geliyor

İlgili Postlar

Çarkıfelek Yeniden Ekranlara Geliyor

Türkiye’nin en sevdiği ve en çok izlediği yarışma programlarından birisi olan Çarkıfelek yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Özellikle Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla efsane haline gelen Çarkıfelek’in yeni bölümlerinde de yine sunucu olarak Mehmet Ali Erbil yer alacak. Konu ile ilgili paylaşımlar Mehmet Ali Erbil sosyal medya hesabı üzerinden yapılırken, Instagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile bu yeni karar resmen açıklandı.

Efsane Geri Geliyor

Mehmet Ali Erbil yaptığı paylaşımda “Allah Utandırmasın” diye bir yorum bıraktı. Yapılan paylaşımlarda özellikle önümüzdeki günlerde Çarkıfelek’in ekranlarda yer alacağı belirtilirken Mehmet Ali Erbil’in programda yer alacağı partnerinin kim olduğu oldukça şu an için bilinmiyor. Bu konuda gelen sorulara yanıt vermeyen başarılı sunucu, önümüzdeki günlerde ekranlara gelecek olan yeni bölümleri ile birlikte Çarkıfelek heyecanını ekranlara taşıyacak.

Özellikle yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başaran Çarkıfelek, bugüne kadarki süreç içerisinde izleyenleri oldukça eğlendirdi. Star TV’de başlayacak olan yeni yarışmanın ne kadar ekranlarda kalacağı bilinmiyor. Özellikle yaz dönemi için yarışmanın özel olarak ekranlara getirilebileceği de konuşulanlar arasında. Bu açıdan Çarkıfelek’in ekranlarda yayınlanmaya başladıktan sonra akıbeti belli olacak.

Geçtiğimiz yıllarda da farklı kanallarda yayınlanan Çarkıfelek, ilgi görmesine rağmen program içinde yaşanan olaylar nedeniyle yayından kaldırılmıştı. Özellikle Mehmet Ali Erbil’in bu konuda fazla cömert olması ve yarışmacılar ile kurduğu diyaloglar zaman zaman Çarkıfelek’in tepki çekmesine neden olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler