Ana SayfaDedikoduCansu Taşkın, evli bir iş adamından ahlaksız teklif aldığını açıkladı!

İlgili Postlar

Cansu Taşkın, evli bir iş adamından ahlaksız teklif aldığını açıkladı!

Katıldığı bir programda evli bir iş adamından 200 bin TL’lik ahlaksız teklif aldığını açıklayan Cansu Taşkın, “Teklif gelince ben bir şok oldum, daha neler neler” dedi. Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar isimli magazin programına konuk olarak katılan sosyetik güzel Cansu Taşkın, evli bir iş adamından ahlaksız teklif aldığını açıkladı. Taşkın, “Bir iş adamı evli olduğu halde dergilere çıkmak için, ünlü olmak için benimle yemek yemek istedi. ‘Sana şu kadar para verelim. Beraber bir yerde yemek yiyin görüntülenin’ dediler” dedi.

Bu teklif karşısında büyük bir şok yaşadığını ifade eden Cansu Taşkın, “Teklif gelince ben bir şok oldum, daha neler neler… 200 bin TL civarı teklif etti. Sadece camianın içerisine girmek için verecek o parayı. Akşam yemeği yiyip görüntülenince ünlü olacak işte. Sonra da evli olduğu ortaya çıkacak falan…” diye konuştu.

Cansu Taşkın, bundan birkaç yıl önce Best Model yarışmasına katılan ve hakkının yendiğini ileri sürerek gözyaşı dökmüştü. Son zamanlarda sosyal medya fenomeni olarak adından söz ettiriyor.

Cansu Taşkın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler