Ana SayfaDedikoduCansu Dere'den annelik itirafı: "Yapmak isteyeceğim bir şey değil"

İlgili Postlar

Cansu Dere’den annelik itirafı: “Yapmak isteyeceğim bir şey değil”

Anne dizisinde yürek yakan Zeynep öğretmen karakterine hayat vere Cansu Dere, dizi ile birlikte sık sık gündeme gelen “annelik” kavramı hakkındaki düşüncelerini açıkladı. Dere, konu hakkında “Yapmak isteyeceğim bir şey değil.” dedi. Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarına Salı akşamı damgasını vuran Anne dizisinde Zeynep öğretmen karakterini canlandıran ünlü oyuncu Cansu Dere, dizinin her hafta yayınlanması ile birlikte gündeme gelen “annelik” kavramı hakkında konuştu ve düşüncelerini açıkladı.

GQ dergisine röportaj veren Cansu Dere, gündemde olan “Doğuran mı, sahip çıkan mı gerçek annedir?” sorusuna yanıt verdi. Cansu Dere, “Aile olmak anneliği daha sağlıklı kılıyor sanırım. Bir insan tek başına aile olmayı seçiyorsa, bunun pek çok zorluğunu göze aldıysa, anneliği gerçekten arzuluyor demektir, ne güzel. Çünkü annelikten kolay kolay vazgeçilmiyor. Yine de benim yapmak isteyeceğim bir şey değil.” diye konuştu.

Başarılı oyuncu Cansu Dere, Star TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve her bölümü ile izlenme rekorları kıran “Anne” dizisinde Zeynep öğretmen isimli karaktere hayat veriyor.

Cansu Dere kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler