Ana SayfaÜnlülerCanlı yayında TV8 ekranlarında Çeyrek Final heyecanı

İlgili Postlar

Canlı yayında TV8 ekranlarında Çeyrek Final heyecanı

KKTC’den yapılan canlı yayında TV8 ekranlarında Survivor Çeyrek Final heyecanı yaşandı. Bu gece Sema Apak Kıbrıs yarı finale veda eden isim oldu. Adayı terk eden yarışmacılar;  Sema Apak, Adem Kılıçcı, Serhat Akın ve Ogeday Girişken yaşadıkları adadaki son izlerini de yok ettiler. Kaldıkların barakaları yakarak adadan ayrılan yarışmacılar sabırsızlıkla mutluluk-hüzün karışımı duygular yaşadı.

Kıbrıs’a getirilen yarışmacılar aileleriyle kavuştular. kavuşma anında duygulu dakikalar yaşandı.

Zorluklarla dolu Survivor VTR’leri

Canlı yayında oylama halka sunulduktan sonra başta Sema Apak’ın VTR’si  ardından Adem Kılıçcı’ın zorluklarla dolu Survivor yaşantılarından kesitler gösterildi. Nefes nefese verdikleri mücadedeler gösterilirken yarışmacılar sabırsızlıkla sonuçları bekledi.

Sonuçlar açılandı!

Yarı finale çıkacak yarışmacı belli oldu. Sonuçları açıklarken Acun Ilıcalı düşüncelerini ve içinde bulundukları durumu anlatmak için şu ifadeleri kullandı: “30’a yakın yarışmacı arasından son dörde kaldınız. unutmayın ki Kıbrısa gelen yarışmacı benim için başarılıdır ve kazanmış demektir.” Sözlerinin ardından yapılan oylama sonucunda Acun Ilıcalı seyircilerin oylamasıyla yarı finale hak kazanan yarışmacının; Adem Kılıçcı olduğunu söyledi. Sema Apak elendi. Sema Apak içinde bulunduğu durumu ve altı aylık yaşantısını: “Aslında bu noktada eleneceğimi bekliyordum. Kendimi şampiyon olarak hiç hayal edemedim. Adadayken de hedefim Kıbrıs’a gelmekti ve şuan buradayım. Şimdiye kadar umarım adada kimseyi kırmamışımdır. Bu şartlarda yanlış yaptıysam şartlardandır. Kimsenin bana kırgın olmasını istemiyorum. Survivor 2017 bana çok şey kattı. Bu yarışma, her şey için minnettarım. Bu yarışma bana Furkan’ı, Serhat’ı ve İlahan’ı kattı. Artık burdan çok güçlü bir Sema Apak olarak ayrılıyorum. Bugün oğluma da bunu söyledim; “Ali ve annesinin hikayeleri diye hikaye kitabı çıkaracağım”. Her şey için çok teseşşür ediyorum.” sözleriyle yarışmaya veda etti. Adem Kılıçcı derin bir oh çekerken ünlüler takımından bir arkadaşını rakibi olarak elemenin de üzüntüsünü yaşadı. Acun Ilıcalı Sema Apak’ı yolcu ederken: “2017 Survivor’a başlarken çok başarılı olacağını biliyordum ama burda olman bile benim gözümde kazandın demektir.” ifadelerini kullandı.

Bundan sonra geri sayım bitti. Yarın yapılacak olan yarı finalde 3 isim kaldı. Serhat Akın, Adem Kılıçcı ve Ogeday Girişken yarı finalde yarışacak olan isimlerdir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler