Ana SayfaDedikoduCaner Toygar'dan inanılmaz iddia: Eşimin başka erkeklerle mesajlaştığını gördüm

İlgili Postlar

Caner Toygar’dan inanılmaz iddia: Eşimin başka erkeklerle mesajlaştığını gördüm

İzdivaç programında tanışıp evlenen Caner Toygar ve Berke Kentli, dün yine sorun yaşadı. Karakolluk olan Caner, eşine şiddet uyguladığı iddia edilmesine “Başka erkeklerle mesajlaştığını gördüm telefonunu kırdım” dedi. Detaylar haberimizde…

Caner ve Berke karakolluk oldu

Esra Erol’un sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programında tanışıp evlenen Caner Toygar ve Berke Kentli dün karakolluk oldu. Eşi Berke Kentli’ye şiddet uyguladığı gerekçesi ile karakolluk olduğu iddia edilen Caner Toygar, “Şiddet uygulamadım, başka erkeklerle mesajlaştığını gördüm telefonunu kırdım” dedi.

Barışmanın hemen ardından yeni bir ayrılık daha

Geçtiğimiz aylarda yine ayrılan Caner ve Berke çifti, barışmanın ardından gittikleri kutsal topraklardan döndükten sonra yine şiddet iddiaları ile gündeme geldi. Berke’nin Caner’den şiddet gördüğü için İstanbul Esenyurt’ta bir karakola ifade verdiği ve Caner’in şiddet uyguladığını reddettiği iddia ediliyor.

Caner Şiddet iddialarını yalanladı

Şiddet iddialarına sosyal medya hesabından yanıt veren Caner Toygar, paylaşımında “Normalde bu konuyla ilgili bir şey yazmayacaktım. Yine basında benimle ilgili ‘Caner Berke’yi dövdü, adliyeye sevk edildi’ diye haber yapılıyor. Evet, olayın polis kısmı doğru ama şiddet yok. Berke’nin ifadesinde polis soruyor ‘darp var mı?’ O da ‘hayır darp yok’ diyor. İfadesi elimde. Kendisi darp yok derken siz beni nasıl suçlarsınız? İfadesinde ‘telefonumu kırdı, tehdit etti’ diyor… evet, telefonu kırdım. Kırma nedenim; başka erkeklerle mesajlaşırken yakaladım. O an kargaşa oldu. ‘Telefonu ver’ demeye başladı. Telefonu fırlattım, bağırıştık. Evi 3 kez terk edip giden birini affetmekle büyük hata yaptım. Ben bu sefer kendimi kullandırmam! Beni sırtımdan fena vurdun! Söyleyecek çok şey var, susuyorum.. Allah doğrunun yanında. Güzel senaryo oynadınız. Allah var, herkes ettiğini bulacak. Para bitti, aşk bitti, beklentiler karşılanmadı Caner kötü oldu…”

Esra Erol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler