Ana SayfaÜnlülerCaner Toygar Sonunda Mutluğa Erdi!

İlgili Postlar

Caner Toygar Sonunda Mutluğa Erdi!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’la programında Caner Toygar mutlu sona ulaştı. Özellikle Türkiye’de 2000li yılların başında katıldığı bir programda Tülin’le de aşk yaşayan ve tüm Türkiye’nin gündeminde yer alan Caner yıllar sonra yeniden ekranlar önünde evlilik şansını değerlendirdi. Yarışmaya katıldığı ilk günden itibaren hakkında farklı iddiaların çıktığı ve sadece reklam olması amacıyla programa katıldığı söylenen  canlı yayında milyonlarca izleyicinin önünde Evet diyerek yaşananların reklamı olmadığını da göster.

Caner Toygar Kabede Rüyasında Gördü

Geçtiğimiz dönemlerde bir kabe ziyaretinde gördüğü rüya üzerine Berke ile bir birlikteliğe başlayacağını duyurmuş ve ardından tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Programda belki de tanışma sürecini sürdüren Caner aldığı evlenme kararı ile birlikte milyonlarca izleyicinin önünde nikah kıydı. Berke ile evlenen ve oldukça mutlu olduğu görülen Caner Toygar yıllar sonra olsa da mutlu bir evlilik yaşamayı elde etti. 29 Mart Perşembe günü çift için yine canlı olarak kına gecesi düzenlenirken dün yayınlanan yeni bölümde Caner ile Berke’nin nikahı kıyıldı. Nikah sırasında gözyaşlarını tutamayan ve bu günleri için çok şükür ettiğini söyleyen  geçmiş yıllarına dair önemli açıklamalar yaptı.

Çok zor dönemlerden geçtiğini bir ekmek alacak parayı dahi bulamadığını belirtilen  şu anda çok mutlu olduğunu ben ekonomik açıdan da rahatladığını söyledi. Berke ile hayatını birleşmek birleştirmekten dolayı oldukça mutlu olduğunda bir ifade eden  eşini çok sevdiğini de milyonlarca kişi önünde dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler