Ana SayfaDedikoduCaner Erkin'den Asena Atalay için şok sözler: "Direk dansı yapıyordu"

İlgili Postlar

Caner Erkin’den Asena Atalay için şok sözler: “Direk dansı yapıyordu”

Eski eşi Asena Atalay’a oğulları Çınar’ın velayetini almak için dava açan ünlü futbolcu Caner Erkin, mahkemeye sunduğu dilekçede eski eşi hakkında inanılmaz sözler etti. Erkin, mahkemeye Atalay’ın kulüplerde çekilmiş pozlarını sunarak oğluyla geçirmesi gereken zamanını özel ev partilerinde hatta striptiz kulüplerinde direk dansları yaparak geçirmekte dedi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile hayatını birleştiren yıldız futbolcu Caner Erkin, evlendikten sonra kendisine dava üstüne dava açan eski eşi Asena Atalay’a karşı bir dava açtı. Erkin, oğulları Çınar’ın Asena Atalay’da olan velayetini almak için dava açtı.

Caner Erkin, Asena Atalay’a açtığı dava için mahkemeye sunduğu dilekçede eski eşi için ağır sözler etti, Asena Atalay’ın gece kulüplerinde çekilmiş pozlarını mahkemeye delil olarak sundu.

İşte Caner Erkin’in Asena Atalay’a açtığı davada mahkemeye sunduğu dilekçede kullandığı ifadeler…

– Asena hamilelik döneminde zayıflama hapları kullanarak çocuğun sağlığını hiçe sayıyordu. Gece kulübü çıkışlarında sarhoşluk hallerinde görüntülendi.

– Oğluyla geçirmesi gereken zamanını sevgilileriyle yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde, gece kulüplerinde, birtakım özel ev partilerinde hatta striptiz kulüplerinde direk dansları yaparak geçirmektedir.

– Asena sabahları erken kalkıp çocuğu okula hazırlamamaktadır. Oğlumuza fast food tarzı yiyeceklerle sağlıksız beslemektedir. Oğlum zamanını bakıcısıyla geçiriyor.

– Geceleri ağlayan bebeğini emzirmek için bile yatağından kalkmamıştır. Geceleri uyanıp biberonla bebeği beslemek zorunda kalıyordum.

– Asena evliyken yaptığı aldatmalar herkes tarafından bilinmektedir. Boşanma sonrası da ahlaka aykırı yaşam şeklini devam ettirmiştir.

– Sevgilisinden dayak yediği, bu dayak yüzünden burnunun kırıldığı bilinen bir olaydır. Asena’nın burnunu kıran erkek arkadaşı müşterek çocukla tatildeyken çocuğun otel odasının kapısını yumruklamış, küfürler etmiştir. Bu olaya çocuk şahit olmuştur.

– Yine 6 yaşında bir çocuk annesinin ‘direk buldum mu dayanamam notu’ ile herkese açık internet sitesinde yayımladığı direk dansı fotoğrafları artık pornografi sınırlarını zorlamaktadır.

Ünlü futbolcu Caner Erkin, geçtiğimiz aylarda aşk yaşadığı oyuncu Şükran Ovalı ile evlendi. Asena Atalay, evliliğin ardından nafaka davaları açmaya başladı. Şimdi de Caner Erkin bir dava açtı ve oğlu Çınar’ın velayetini almak istiyor.

Caner Erkin kimdir?

Asena Atalay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler