Ana SayfaKimdirCaner Erkin kimdir?

İlgili Postlar

Caner Erkin kimdir?

Şükran Ovalıyla olan evliliğini kız bebekle taçlandıran Caner Erkin kimdir? Futbolcu hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. Caner Erkin kimdir? nereli, kaç yaşında işte detaylar Caner Erkin kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Caner Erkin nerede doğmuştur? Caner Erkin aslen nereli?

Futbolcu Caner Erkin Balıkesir Erdemit de dünyaya geldi. Caner Erkin aslen Balıkesirlidir.

Balıkesirli ünlüler

Caner Erkin şuan kaç yaşında? Caner Erkin hangi burç?

Caner Erkin şuan 29 yaşında ve terazi burcudur.

Caner Erkin kimdir?

Özel hayatı ile son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Takımı’nda forma giyen yıldız futbolcusu Caner Erkin,  4 Ekim 1988 tarihinde, Balıkesir Edremit’te dünyaya geldi. İlk olarak 2011 yılında Edremit Kolej Spor’da amatör olarak futbola başladı. Ardından 2002 yılında, Vestel Manisaspor’a transfer oldu. Burada 2 yıl amatör kadrosunda yer alan Caner Erkin, sergilemiş olduğu üstün performansı ile 2004 yılında takımı ile sözleşme imzalayarak profesyonel kadroya dahil oldu.

2004-2005 yıllarında Manisaspor kadrosunda 1. ligde oynayan Caner Erkin, bir sonraki sezon yani 2005-2006 sezonunda Turkcell Süper Lig’e çıkması ile ün kazandı. Turkcell Süper Lig’de ilk golünü Malatyaspor’a karşı kaydetti.

2004-2007 sezonunda Manisaspor altında forma giydi. Bu takımda 43 lig maçına çıktı ve toplamda 5 gol attı. 2007-2008 sezonunda Rusya’nın köklü futbol klüplerinden CSKA Moskova’ya 4 milyon dolar karşılığında transferlik sözleşmesi imzaladı. Moskova forması ile ilk maçını St. Petersburg’a karşı oynayan Erkin, ilk golünü  12 Temmuz 2008 tarihinde Spartak Moskova’ya karşı kaydetti. Rusya’da kaldığı süre boyunca toplamda 49 maçta forma giyen yıldız futbolcu 49 maçta sadece 1 gol attı. 31 Ağustos 2009 CSKA Moskova, Caner Erkin’i bir yıllığına Galatasaray’a kiraladı. Milli Takım kariyerine ise 2004-2005 yılları arasında 17 Yaş Altı Milli Takım kadrosu ile başladı. 2006 yılında, Makedonya karşısında göstermiş olduğu başarısı ile A Milli Takım’a yükseldi. 30 Haziran 2010 tarihinde, Fenerbahçe ile 4 yıllığına anlaşma imzaladı. Halen Fenerbahçe forması giyen Caner Erkin, aynı zamanda A Milli Takım kadrosunda bulunmaktadır. Fenerbahçe forması ile ilk golünü Eskişehirspor’e karşı kaydeden Caner Ekin, aynı zamanda ilk lig şampiyonluğunu yaşamıştır. Miroslav Stoch ve İssiar Dia ile forma rekabetine girmiş başarılı bir sezon geçirmiştir. Fenerbahçe sezon sonunda şampiyon olmuş, Caner Erkin ise ilk lig şampiyonluğunu elde etmiştir. Aykut Kocaman ona genellikle sol açık mevkiinde görev vermiştir.

Caner Erkin Evlilikleri

2009 yılında modacı Asena Atalay ile tanışan Caner Erkin,  7 aylık ilişkinin ardından 18 Haziran 2010 tarihinde Atalay ile dünya evine girdi. Ünlü futbolcunun bu evliliğinden Çınar adında bir oğlu vardır.

Çağlayan’da bulunan İstanbul 2. Aile Mahkemesi’nde 29 Ocak 2016 günü görülen duruşmaya Caner Erkin ve Asena Erkin ile avukatları hazır bulundu. Hakim dava dilekçesini okumasının ardından çiftin boşanmalarına karar verildi.

2 Ocak 2017 tarihinde Güzel oyuncu Şükran Ovalı ile Beşiktaşlı yıldız Caner Erkin, dün İtalya’da dünyaevine girdi. Caner, nikahın ardından ‘Dünyanın en mutlu erkeği benim’ dedi.

Çift evliliklerini Kız bebekle taçlandırdılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler