Ana SayfaÜnlülerCaner Berke’ye Aşık Oldu

İlgili Postlar

Caner Berke’ye Aşık Oldu

Geçtiğimiz gün Caner tarafından Esra Erol’da programında yapılan açıklamalar oldukça dikkat çekerken Caner’in gönlünü Berke adlı gelin adayına kaptırdığı öğrenildi.

5 aydan beri Esra Erol’la programına katılarak taliplerini arayan ve mutlu bir yuva kurmak için uğraşan Caner, yaptığı açıklamalar ile birlikte gönlündeki ismi söyledi. Dün programında canlı yayında yaptığı açıklamalar ile hem izleyenleri hem de stüdyodaki kişileri oldukça meraklandıran Caner, özellikle Umre’ye gittiği sırada Kabe’deki rüyasında Berke’yi gördüğünü ve o andan itibaren hayatının aşkının Berke olduğunu anladığını söyledi.

Rüyada Gördü, Evleneceğim Dedi

Caner yaptığı bu açıklamalar ile stüdyoda oldukça dikkat çekerken, özellikle Caner’in Kabe’de gördüğü bir rüya sonrasında hayatına Berke’yle birlikte sürdürmek istemesi de dikkat çeken önemli ayrıntılar arasındaydı.

70 milyon huzurunda Berke’yi sevdiğini ve onunla hayatını birleştirmek İstediğini söyleyen Caner, rüyada nikahlanacaklarını ve mutlu bir hayat süreceklerine inandığını söyledi. Caner yaptığı bu açıklamaların ardından özellikle gözler Berke’ye çevrilirken Berke’nin de Caner’e karşı duygularının olması, çiftin bir ilişkiye başlamasını sağladı. Bugüne kadar kadınların kendisine güven vermediğini ve bu nedenle de ilişkiye başlama noktasında sorunlar yaşadığını söyleyen Caner, Berke’nin ilk defa kendisine güven veren bir kadın olduğunu ve bu nedenle de hayatını birleştirerek mutlu bir birliktelik istediğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler