Ana SayfaDedikoduCanan Ergüder, sevgilisi Kenan Ece'den iki aylık hamile!

İlgili Postlar

Canan Ergüder, sevgilisi Kenan Ece’den iki aylık hamile!

Kendisi gibi oyuncu olan Kenan Ece ile uzun zamandır aşk yaşayan güzel oyuncu Canan Ergüder’in iki aylık hamile olduğu iddia edildi. İki sevgilinin, yeni yılda nikah masasına oturmayı planladığı da gelen haberler arasında. İşte detaylar…

Son zamanlarda ünlü isimler arasında moda olan “Önce bebek, sonra nikah” akımına son uyan çiftin Canan Ergüder ve Kenan Ece çiftinin olduğu öğrenildi. İddialara göre; ünlü oyuncu Canan Ergüder uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu Kenan Ece’den iki aylık hamile.

Bebek haberini şimdilik gizli tutmak isteyen ve sadece yakın bazı dostları ile paylaşan Ergüder ve Ece çiftinin, Canan Ergüder’in karnı çok fazla büyüyüp belirginleşmeden yeni yılın ilk aylarında nikah masasına oturmayı ve ilişkilerini resmiyete taşımayı planladıkları iddia ediliyor.

Bir buçuk yıl önce, birlikte rol aldıkları dizi setinde birbirlerine aşık olan ve aşk yaşamaya başlayan Canan Ergüder ve Kenan Ece çifti, geçen yaz sosyal medyada yaptıkları paylaşım ile aşklarını ilan etmişlerdi. Ergüder ve Ece çifti şimdilerde ise, bebek haberleri ile gündemdeler.

Canan Ergüder kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler