Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÇalgı Çengi İkimiz Galası Yapıldı!

İlgili Postlar

Çalgı Çengi İkimiz Galası Yapıldı!

Türkiye’nin yeni ikililerinden olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni projesi Çalgı Çengi İkimiz’in galası yapıldı.

Son dönemlerde birlikte pek çok film projesinde yer alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Çalgı Çengi adlı filmin yeni serisinde yeniden kamera karşısına geçti. Filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından sinema için geri sayım başlarken, dün akşam Çalgı Çengi İkimiz için gala yapıldı. Galaya ünlü dünyasından pek çok ünlü isim katılırken, Gala çıkışında oyuncular ve film ekibi gazetecilerin sorusunu yanıtladı.

Güldürmeyi Seviyoruz!

Filmin başrollerinde oynayan Murat Cemcir ve Ahmet Kural güldürmeyi çok sevdiklerini ve Türkiye’yi güldürmenin kendileri için vatan görev olduğunu söyledi. Film çekimleri sırasında ekibin ve oyuncuların oldukça keyifli zaman geçirdiğini söyleyen oyuncular, özelikle eğlenerek yaptıkları film ile çok daha fazla güldürmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Çalgı Çengi İkimiz Ekibinden Cem Yılmaz’a Teşekkür

İlk filmi ile izleyicilerin kalbini kazana Çalgı Çengi’de Cem Yılmaz için özel bir bölüm ayrıldı. Özelikle ilk filmin sponsoru olarak filmin beyaz perdeye aktarılmasını sağlayan Cem Yılmaz için Ahmet Kural özel olarak teşekkür etti. Çalgı Çengi adlı filmin var olmasında büyük bir katkısı olan Cem Yılmaz’ın böyle bir projeye inanarak güvendiği ve destek verdiği dile getiren oyuncular tekrar tekrar Cem Yılmaz’a teşekkür etti.

Film ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Selçuk Aydemir ise bugüne kadar çektikleri en komik filmin Çalgı Çengi İkimiz olduğunu söylerken bu ifadeler ile film için oldukça iddialı bir giriş yaptı. İlk filmin 509 bin 576 kişi tarafından izlenildiğini söyleyen Aydemir, ikinci film ile bu konuda daha yüksek rakamları hedeflediklerini söyledi.

Çalgı Çengi Tuttu!

2011 yılında ilk defa beyaz perdede oynayan Çalgı Çengi, gişede iyi bir başarı yakalarken, bu filmin ardından ikinci film için büyük bir beklenti oluşmuştu. Çeşitli film ve dizi projeleri nedeniyle ikinci filme uzun bir ara verildi. Çalgı Çengi İkimiz için çalışmalar tamamlandı ve serinin ikinci serisi de beyaz perdeye aktarıldı.

İstanbul Kanyon’da yapılan galada katılımcıların büyük bir bölümü filmi beğendiğini söyleyerek oyuncu ve film ekibini kutladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler