Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBuz Adam İlk Kez TV’de!

İlgili Postlar

Buz Adam İlk Kez TV’de!

17 Nisan Pazartesi günü TV’de ilk kez yayınlanacak. TV8,5’ta ekranlara gelecek olan Buz Adam, saat 22.15 itibari ile başlayacak ve izleyenlere keyifli bir akşam yaşatacak.  TV8’in yanı sıra TV8,5 da oldukça etkin bir yayın akışına sahip olduğu gibi dünya genelinde en çok sevilen yapımlar ekrana gelmeye devam ediyor. Wing – Cheong Law tarafından yönetilen filmde, birbirinden iddialı oyuncular farklı bir yapım ortaya çıkarmış durumda. Donnie Yen, Baoqıang Wang, Shengyi Huang gibi oyuncuların yer aldığı film, aksiyon ve komedi türünde. 2014 yılında beyazperdeye taşınan film, konusuyla da dikkat çekiyor.

Buz Adam Filminin Konusu Ne?

Özel bir kraliyette geçen film, 3 savaşçı arkadaşın ele geçirilerek yerin altına gömülmesiyle başlar. Yerin altına gömülen 3 savaşçı 400 sene boyunca burada kalır ve daha sonrasında buzulların çözülmesi ile birlikte yeniden yaşamaya başlar. Fakat aradan geçen 400 yıl, 3 savaşçı için yaşamı oldukça zorlu kılar.  Şartlar değişmiş olsa da 3 savaşçı, savaşa kaldığı yerden devam etmeye çalışır. Fakat bu durum oldukça ilginç bir durumun ortaya çıkmasına neden olur.

Sinemalarda yayınlandıktan sonra komedi türünde oldukça beğenilen film, TV8,5’ta izleyenlere oldukça eğlenceli bir gece yaşatacak. Film gecesi yaşamak isteyen kişilerin TV8,5’ta yayınlanan filme eşlik edebilir. Kurulduğu ilk günden itibaren iddialı yapımlar ile ekranlara getiren kanal ekibi, aynı zamanda özel içerikleriyle de dikkat çekiyor. Buz Adam öncesindeki yayın akışı da yine TV8,5 izleyenler için keyifli bir gün sunuyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler