Ana SayfaDedikoduBüşra Ayaydın: "Küçüklükten beri kapanmak istiyordum"

İlgili Postlar

Büşra Ayaydın: “Küçüklükten beri kapanmak istiyordum”

Genç oyuncu Büşra Ayaydın, yaklaşık iki ay kadar önce tesettüre girdi. Tesettüre girmesi ile ilgili açıklama yapan Ayaydın, bu konuda merak edilenleri anlattı, “Aslında küçüklükten beri kapanmak istiyordum”dedi. İşte detaylar…

Ekranların güzel yüzlü yıldızı oyuncu, 8 yaşından bu yana ekranlarda. O yaşından beri birçok reklam filmi ve dizilerde rol almasıyla tanıdığımız Ayaydın, dün vizyona giren “Ateş” filminde sergilediği müthiş performans ile karşımıza çıktı. Filmde, istemediği bir adamla zorla evlendirilmeye çalışılan Aleyna karakterini canlandıran Büşra Ayaydın, yaklaşık iki ay önce tesettüre girdi. Ayaydın, bu konuda merak edilenleri anlattı.

büşra

Büşra Ayaydın, “Bunun filmle hiçbir alakası yok. Çekimler çok önceden bitmişti zaten. Aslında küçüklükten beri kapanmak istiyordum. Sektöre çok küçük yaşlarda girdiğim için hayatım kendiliğinden şekil aldı. Yaşım ilerledikçe hayatı, kendimi sorgulamaya başladım. Ailem muhafazakar değil fakat bu kararımı verirken en büyük destekçim onlardı. Çevremden olumsuz tepki almadım.” diye konuştu. Yeni hayatından söz eden Ayaydın, sözlerine devam ederken “Önceden çok sabırsızdım. Sabretmeyi, şükretmeyi öğrendim. Yeni mottom, “Rızkımı veren Hüdadır, kula minnet eylemem” oldu. Allah’a hep dua ediyorum. Kararımdan da kesinlik dönüş yok” diye devam etti. Ayaydın’ın tesettüre girmesinden dolayı çok mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Son dönemlerde tesettüre girmesiyle gündemde olan güzel yıldız Büşra Ayaydın, dün vizyona giren “Ateş” filminin yanı sıra “Ateş”ten sonra 2 Eylül’de ” Siccin 3″ filmi için çalışmalarını sürdürüyor.

Büşra Ayaydın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler