Ana SayfaKimdirBuse Narcı Kimdir?

İlgili Postlar

Buse Narcı Kimdir?

Türkiye’nin popüler isimleriyle birlikte görülen ve oldukça dikkat çeken Buse Narcı kimdir?

Son dönemlerde Özcan Deniz, Emre Altuğ gibi pek çok ünlü isim ile birlikte görülen ve hakkında pek çok soru işareti bulunan Buse Narcı, katıldığı yarışma programı ile tanındı. Bu program ardından kısa süre sonra Özcan Deniz ile aşk yaşadığına dair farklı haberlerin gündeme gelmesi, Buse Narcı’nın daha fazla dikkat çekmesini sağladı.


Bugün Doğan Ünlüler

Buse Narcı Kimdir, Hangi Programlara Katıldı?

Buse Narcı Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmanın yanı sıra Bugün Ne Giysem adlı moda programına da katıldı. Özelikle zevki ve kıyafet tercihleri ile bu yarışmada dikkat çeken bir isim olarak görülen Buse Narcı, yarışma sonrasında da ünlüler dünyasında yer almaya devam etti.

Özcan Deniz ile yakın bir ilişki içerisinde olduğu söylense de bu haberlere Buse Narcı ve Özcan Deniz cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi. Son dönemlerde ise Emre Altuğ ile yakınlaştığı söylenen ünlü isim, bu iddialara da bir açıklık getirmedi.

1993 doğumlu olan Buse Narcı, Fethiye’de doğdu. Hayatının büyük bir bölümünü Fethiye’de geçiren ismin gerçek mesleği oyuncu. Özellikle Oda Tiyatro’sında yer aldığı dönemlerde iyi bir performans sergileyen oyuncu, böylece pek çok kişinin de dikkatini çekmeyi başardı. Kenan Işık tarafından sunulan yarışma programına katıldıktan sonra özelikle ilk soruda elenmesi ile kısa sürede Türkiye’nin gündeminde yer alan Buse Narcı¸magazin dünyasının yakından takip ettiği isimlerden birisi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler