Ana SayfaDedikoduBurcu Kara’ dan Oğluyla İlk Fotoğraf

İlgili Postlar

Burcu Kara’ dan Oğluyla İlk Fotoğraf

Burcu Kara’ dan Oğluyla İlk Fotoğraf

Geçtiğimiz hafta  oğlu Ali’yi dünyaya getiren ünlü ve sevilen  oyuncu Burcu Kara, bebeğiyle ilk fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Fırat Doğu Parlak ile Brüksel ‘ de dünyaevine giren ve geçen hafta oğlu Ali’yi kuçağına alan sevilen oyuncu Burcu Kara’dan ilk bebekli paylaşım geldi. Ünlü oyuncu oğlunun fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından “İyilerin kötülerden çok olduğuna inanarak… Bir hafta geçti bile” notuyla paylaştı..

Ünlü oyuncu Burcu Kara, Vogue Türkiye’nin Eylül 2017 sayısı için verdiği röportajda anneliğe dair düşüncelerini paylaşmış, çocuğa ‘proje’ gibi yaklaşan annelerden olmak istemiyorum demişti.. Ünlü oyuncu;

“Ben ona değil de o bana dönük yaşayalım istiyorum biraz. Hayatımızı çocuğun programı belirlemesin” diyen Kara, “Turistleri görürüz ya hani, çocukları sırtında dünyayı dolaşırlar, o rahatlıkta olabilmeyi arzu ediyorum. Acıkınca yer, uykusu gelince uyur. Ben, eşim, arkadaşlarım, hayatımdaki herkes, Ali şimdi uyuyacak, Ali şimdi uyanacak, Ali şimdi yemek yiyecek, Ali şimdi kusacak; buna bağlı yaşamamızı istemem. İnşallah problemli, mızmız bir çocuk olmaz” dedi.

Açıklamalarına;

“Bebeğimi sete götüren bir anne olurum gibime geliyor” diyen Kara, “Günlük hayatımda pratik bir tipimdir zaten; aynı anda birkaç işe yetişebilirim. Kaçırmak istemediğim güzel bir iş çıkarsa, bebeği sete sorun olarak yansıtmayacağım bir şekilde, benimle birlikte götürürüm. Kariyerime faydası olacağını bile düşünüyorum; anne olmadan önce birçok kez anne rolü oynadım, şimdi eminim onu daha farklı oynarım” şeklinde konuşmuştu…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler