Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy "Sezon Alışverişini Sevmiyorum"

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy “Sezon Alışverişini Sevmiyorum”

Burcu Esmersoy Geçtiğimiz günlerde özel bir AVM’de etkinliğe katıldı. Etkinlikte sevenleriyle bir araya gelen başarılı güzel, hayatı ve yeni programları ile ilgili açıklamalar yaptı. Burcu Esmersoy yaptığı açıklamalarda özellikle yeni sezonda ekranlarda nasıl yer alacağını da duyurdu.

Sezon Alışverişi Yapmıyorum

Giyimine dikkat eden ve alışveriş alışkanlıkları ile ilgili açıklamalar yapan Burcu Esmersoy, özellikle sezon alışverişleri yapmaktan kaçındığını söyledi. Sezon içerisinde aldığı ürünlerin sezon sonunda yarı fiyatından daha ucuza satıldığını görünce sinirlendiğini söyleyen güzel isim, bu nedenle sezon dışında alışveriş yapmayı tercih ettiğini ve böylece daha ekonomik bir şekilde alışveriş yapma fırsatı elde ettiğini söyledi.

Önümüzdeki günlerde uzun bir yolculuğa çıkacak olan Esmersoy, yaptığı açıklamasında yeni yolculuğu için heyecanlı olduğunu söyledi. Safiye Soyman, Bülent Ersoy ve Banu Alkan ile birlikte Hindistan’a gidecek olan başarılı güzel, burada bulunacağı dönem içerisinde çok farklı bir deneyim yaşayacağını belirtti. Özellikle Bülent Ersoy’un kendi hayatı için çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Burcu Esmersoy, ona Hindistan’da her türlü imkanı sunacağını ve ne isterse yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Özellikle Hindistan’a iş amaçlı gideceklerini söyleyen Esmersoy, daha önce hiç gitmediği bu bölgeye yabancı olduğunu ve onun için farklı bir iş gezisinin yapılacağını söyledi. Özellikle daha önce yapılan bir ziyarette 50 kişinin 15’inin geri döndüğünü öğrendiğini ve bu konuda hiçbir zaman büyük konuşmak istemediğini söyleyen Burcu Esmersoy, tedirginlik yaşasa dahi bu ziyaretin kendisine farklı bir deneyim sağlayacağını söyledi.

Yeni projeler ile ilgili açıklama da yapan Burcu Esmersoy, pek çok teklifin geldiğini ve bu teklifler arasından değerlendirme yaptıktan sonra yeni programlara başlayacağını söyledi. Burcu Esmersoy yaptığı bu açıklama ile ekranlarda olmaya devam edeceğinin de sinyallerini verirken sevenleri onu bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

TV8’de Programlara Devam Edebilir

Burcu Esmersoy yaptığı açıklamalarda özellikle alçak gönüllü olması ve mütevazi davranması ile sevenlerinin kalbini bir kez daha kazandı. Özellikle TV8’de yayınlanan programlarda başarılı sunumuyla dikkat çeken ve ekranların en çok aranan yüzlerinden birisi olan Burcu Esmersoy’un TV8 de kariyerine devam etmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler