Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy Saat Sorusuna Neden Kızdı?

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Saat Sorusuna Neden Kızdı?

Geçtiğimiz günlerde özel bir davette görüntülenen Burcu Esmersoy, sorulan bir soru üzerine oldukça kızdı. Güzel ismi bu kadar kızdıran soru ise saatin hediye olup olmadığının sorulması oldu.

O Saat, Meşhur Saat Mi?

Geçtiğimiz dönemlerde özel bir hediye saat nedeniyle Burcu Esmersoy ile Arda Turan’ın arası açıldığı iddia edilmişti. Gündemdeki iddialara dönem içerisinde Burcu Esmersoy ve Arda Turan’dan herhangi bir yanıt gelmezken, konuyla ilgili pek çok soru işareti de oluşmuştu. Özel bir davette kolundaki saatiyle dikkat çeken Burcu Esmersoy’u gören kişilerin ilk aklına gelen ise saatin meşhur saat olup olmadığı oldu.

Sorular Soruldu, Burcu Esmersoy Kızdı

Burcu Esmersoy’un Arda Turan’dan ödünç aldığı ve geri vermediği saat bugüne kadar görüntülenmezken, 225 bin lira değerinde olduğu öğrenilen meşhur saat için magazin muhabirleri ünlü ismi sıkıştırdı “Saatiniz hediye mi?”, “Saati Arda Turan mı hediye etti?” gibi sorular arka arkaya gelirken, bu sorulara yönelik Burcu Esmersoy’un tepkisi sert oldu. “Saçma sapan sorular sormayın Allah aşkına. Ne hediyesi ya! Çekmeyin kolumu” diyerek sorulara tepki gösteren ünlü isim, magazincilere sert bir çıkış yaptı. Bir anda ortamın gerilmesi ile birlikte diğer konukların da dikkati bu yöne çevrilirken, yaşanan bu olaylar kısa süre içerisinde sosyal medyada da konuşulmaya başlandı. Sosyal medya kullanıcıları ve özellikle Arda Turan hayranları saatin meşhur saat olup olmadığı noktasında çeşitli yorumlar yaptı.

Arda Turan Kimdir?

Burcu Esmersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler