Ana SayfaDedikoduBurcu Biricik'ten cesur itiraf!

İlgili Postlar

Burcu Biricik’ten cesur itiraf!

Televizyon ekranlarının güzelliği ile dikkat çeken oyuncusu Burcu Biricik, kendisi hakkında ilginç bir itirafta bulundu. Biricik, giyinmeyi pek bilmediğini ve kıyafete verilen paraya acıdığını söyleyerek hem pinti hem de rüküş olduğunu itiraf etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan iddialı dizi Hayat Şarkısı’nda Hülya karakterine hayat veren güzel oyuncu Burcu Biricik, verdiği bir röportajda cesur bir itirafta bulundu.

Giyinmeyi bilmediğini ve kıyafete verilen paraya acıdığını söyleyen Burcu Biricik, rüküş olduğu konusunda eleştirildiğini söyleyerek ilginç bir anısını anlattı. “Bir galaya giderken setten çıkıp olduğu gibi gittiğim için  Burcu Biricik OUT geri kalan herkes IN demişlerdi, çok gülmüştüm.” sonrasında da kendisini herkesin rüküş bulduğunu açıkladı.

Güzelliği ve kusursuz fiziği ile ekranların en çok beğenilen oyuncularından bir olan ünlü oyuncu Burcu Biricik, kıyafete verilen paraya acıdığını belirterek kıyafet alma konusunda çok pinti olduğunu ifade etti.

Ünlü oyuncu, kıyafete para vermek yerine bu parayı gezme, yeme, içme için harcamayı tercih ettiğini söyledi. Burcu Biricik, geçtiğimiz yıl yaz aylarında evlendi.

Burcu Biricik kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler