Ana SayfaÜnlülerBurçin Terzioğlu'ndan Ayşegül'e Duygusal Veda

İlgili Postlar

Burçin Terzioğlu’ndan Ayşegül’e Duygusal Veda

Burçin Terzioğlu’ndan Ayşegül’e Duygusal Veda. Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu’nun paylaştığı kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel dün yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Milyonlarca izleyiciyi gözyaşalarına boğan final sonrası dizinin sevilen oyuncuları sosyal medya hesaplarından veda mesajları paylaştılar. Dizinin başrol oyuncularından Burçin Terzioğlu’nun veda paylaşımı  takipçileri tarafından binlerce beğeni aldı. İşte o paylaşım :

KELİMELER HARFSİZ KALIYOR ANLATAMIYORUM ALBAYIM

Burçin Terzioğlu'ndan Ayşegül'e Duygusal Veda

Kelımelerım harfsız kalıyor arada tutunamayıp dusenler oluyor. Yan yana gelıp ızın vermıyor cumle kurmama.Sankı konusabılsem anlatacagım sanıyorum ıcımı kaplayan duyguları.Anlatılamıyor albayım……Hanı boyle bırlıkte buyudugun,aynı sırada yanyana oturdugun saatlerce konusup hıc sıkılmadıgın,ıyısıyle kotusuyle herseyı bırlıkte yasadıgın en ozel sırlarını paylastıgın,sayesınde sınavlardan yuksek notlar alarak gectıgın en yakın arkadasın sehır degıstırır tasınır ve sen bır daha donmeyecegını bılırsın,bombos kalırsın ya kara onlugunle okulun bahcesınde.ıste oyleyım.aysegule veda anımdayım.

HOŞÇAKAL AYŞEGÜL HOŞÇAKAL POYRAZ

82 bolum.Yasanmıslıklar albayım.Hıcbırseyı kolaylastırmıyor. Hoscakal Aysegul hoscakal Poyraz hoscakal tum pk aılesı… Poyraz Karayel dızısını hayata gecıren,yazan, benı aysegul olarak dusunen,ceken,ızleyen , bu karakterı ete kemıge burundurmemdekı yolculugumda yanımda olup bana eslık eden mucıze ınsanlar. Benım ıcın neler yaptıgınızın ve kıymetınızın tarıfı yok. Mınnettarım sıze. Her hafta ekranlarının karsısına gecıp ızleyen herkese tesekkurler. Yenı hıkayelerde yenı yolculuklarda gorusmek uzere. Hoscakalın.

Güzel oyuncu finalden saatler öncesinde gerçek hayatta büyük aşk yaşadığı sevgilisi İlker Kaleli’nin (Poyraz)  ve küçük oyuncu Mutlu Ataberk ile olduğu bir kareyi takipçileri ile paylaşmıştı.

Burçin Terzioğlu'ndan Ayşegül'e Duygusal Veda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler