Ana SayfaÜnlülerBurak Tamdoğan'dan Samimi Açıklamalar!

İlgili Postlar

Burak Tamdoğan’dan Samimi Açıklamalar!

Atv’de yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı dizide rol alan Burak Tamdoğan, hayatı ve dizi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Dizide cinayet işleyen, her şeyi kontrol etmeyi çok seven ve gücüne düşkün olan bir karakteri canlandıran Burak Tamdoğan, özellikle Tekin karakteri ile izleyenlerin çok sevmediği bir rolde yer alıyor. Yaptığı davranışları ile dizi izleyenlerin dizideki sevmediği karakterlerden birisi olan Burak Tamdoğan, oyunculuğu ile bu konuda oldukça başarılı bir performans sergiliyor.

“Aşk Ağaca Benzer!”

Oyuncunun dizi ve hayatı ile ilgili yaptığı açıklamalarda özellikle aşk konusunda yaptığı açıklamalar dikkat çekti. İlk görüşte aşka inanmadığını söyleyen oyuncu, aşkı köklenen bir ağaca benzetti. Aşkın zaman içerisinde geliştiğini ve güçlendiğini söyleyen Burak Tamdoğan, karşılıklı sevmenin sağlanması halinde aşkın çok güzel bir şey olduğunu söyledi.

Dizide ihanete uğrayan bir karakteri canlandıran Burak Tamdoğan özellikle dizideki bir gibi bir ilişkiyi hiçbir zaman kabul edemeyeceğini ve hiçbir zaman dizide canlandırdığı karakterin özelliklerini taşımayacağını söyledi. Aşkta her zaman güveni ve açık sözlü olmayı tercih ettiğini söyleyen oyuncu, zamanı geldiğinde geri çekilmeyi ve özür dilemeyi de bildiğini belirtti.

Tekin gibi çok önemli bir karakteri canlandıran Burak Tamdoğan, sevmediği bir karakteri hiçbir zaman oynayamayacağını ve bu nedenle canlandırdığı karakterin özel bölümlerine odaklandığını söyledi. Tekin’in içerisinde küçük bir çocuğun olduğunu söyleyen Burak Tamdoğan, karakterin bu tip özelliklerini odaklanarak onu en iyi şekilde oynamaya çalıştığını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler