Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit'in peşindeki güzele Fahriye Evcen şoku

İlgili Postlar

Burak Özçivit’in peşindeki güzele Fahriye Evcen şoku

BURAK ÖZÇİVİT DUBAİ’YE GİTTİ GÜZELLER PEŞİNE TAKILDI

Yakın zamanda sevgilisi Fariye Evcen’e süpriz bir şekilde evlilik teklif eden yakışıklı oyuncu Burak Özçivit geçtiğimiz gün bir etkinlik için Şeyh El Maktum’un özel davetlisi olarak Dubai’ye gitti ,dubai seyahati sırasında sosyal medyadan da bir çok kareyi takipçileriyle paylaşan Burak Özçivit  Kainat güzeli İranlı model Mahlagha Jaberi’nin yakın takibine  girdi.

KİM BU İRANLİ MODELmahlagha jaberi

 Mahlahaga Jaberi, 27 yaşında,İran doğumlu model, kariyerine ABD‘de devam ediyor.1.77 cm boya sahip model, 58 ile 60 kilo arasında One Time dergisi tarafından ‘en güzel ve en dikkat çekici model’ anketinde aday gösterilen ,güzelliğiyle  dünya çapında pek çok  erkeğin  ilgisini çekip çok sayıda evlenme teklifi alan Mahlagha Jaberi, Özçivit’e hayranlığını  yaptığı beğeni ve yorumlarla açıkça gözler önüne sermiş oldu .Burak Özçivit’in paylaşımlarını beğeni yağmuruna tutan İranlı güzel, oyuncunun Dubai’deki hayranlarıyla çektiği selfie’ye de Türkçe olarak “Yakışıklı” diye yorum yaptı.  İranlı güzel, oyuncunun Dubai seyahatini duyurduğu karenin altına “Seni seviyoruz”  yazdı.

Burak Özcivitin takipçilerinin gözünden kaçmayan yorumlar kısa bir sürede sosyal medyada çalkantıya sebep oldu fahriye evcenin fanları Fahriye Evcen’i savunup İranli modele eleştirel  yorumlar yaparken özcivitin fanları iranlı modelli evcenden daha güzel buldukları yönde yorumlar yaptılar  Arap hayranları ise  Burak Özçivit ve Mahlagha Jaberi’nin  fotoğraflarını birleştirip  birbirleine yakıştıkları yönde paylaşımlarda bulundular.

FAHRİYE EVCENDEN SAHİPLENEN KADIN POZU

Fazlasıyla kıskanç olarak bilinen Fahriye Ecvenin tutumunun ne yönde olacağı merak edilirken Burak Özçivit’ten bir hamle geldi, Özçivit Fahriye Evcenle çekilmiş aşk dolu bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşması üzerine iranlı model yazdığı  tüm  yorumlarını silerek  118 kişilik takip listesinden Burak Özçivit’i çıkardı. sosyal medyada adından sıkça söz edilen güzel modelin 1.9 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

 

burak fahriye

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler