Ana SayfaDedikoduBurak Özçivit, nişanlısı Fahriye Evcen'in ismini plakasına yazdırdı

İlgili Postlar

Burak Özçivit, nişanlısı Fahriye Evcen’in ismini plakasına yazdırdı

Geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen’in Almanya’da yaşayan ailesine giderek sevgilisini ailesinden isteyen ünlü oyuncu Burak Özçivit, lüks aracının plakasına Fahriye Evcen’in ismini yazdırdı. Özçivit, yeni plakası ile Evcen’in kalbini fethetti. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atarak nişan yüzüklerini takan Burak Özçivit, nişanlısı Fahriye Evcen’e bir sürpriz daha yaptı. Ünlü oyuncu, Fahriye Evcen’in isminin harflerini plakasına yazdırdı. Özçivit, romantik plakası ve lüks aracı ile Bebek sokaklarında habercilerin objektifine yakalandı.

Burak Özçivit, şu sıralar Neslihan Atagül ile birlikte rol aldığı Kara Sevda dizisinin final yapacağı yönünde çıkan haberler hakkında “Şu an için öyle bir şey yok.” diye konuştu.

Uzun süredir birlikte olan ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, geçtiğimiz günlerde nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift, Evcen’in Almanya’nın Solingen kentinde yaşayan ailesinin yanına gitti. Burak Özçivit, sevgilisini ailesinden istedi. Evliliği onaylayan aile huzurunda çiftin nişan yüzükleri takıldı. Çiftin, rol aldıkları dizilerin tatile girmesiyle yaz aylarında düğün yapacakları konuşuluyor.

Burak Özçivit kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler