Ana SayfaDedikoduBurak Özçivit Kafaları Karıştırdı!

İlgili Postlar

Burak Özçivit Kafaları Karıştırdı!

Burak Özçivit Film Setinden Yaptığı Paylaşımla Kafaları Karıştırdı

Bir süredir aşk yaşadığı Fahriye Evcen ile rüya gibi bir düğünle evlenen Burak Özçivit balayı dolayısıyla sete bir süre ara vermişti. Balayında da takipçilerini merakta bırakmayarak bir sürü fotoğraf paylaşarak Fahriye Evcen ile yaşadığı mutluluğu gözler önüne seren Burak Özçivit balayı bittikten sonra soluğu sette aldı.

Balayından dönen Burak Özçivit, “Kardeşim Benim 2” filminin setinde babasıyla birlikte çekildiği fotoğrafı “Baba oğul çalışmaca” notuyla paylaştı. “Film kadrosunda Özçivit’in babası da mı var?” sorusu akıllara geldi.

“Baba Oğul Çalışmaca”

“Kardeşim Benim 2” çekimlerine büyük heyecanla başladıkları ve rol arkadaşı Murat Boz ile çok iyi anlaştıkları,işlerini severek izleyicilere sunmak için hazırlandıkları her halinden belli olan ve film setinde oldukça eğlenen “Kardeşim Benim 2” oyunları zaman zaman setten paylaşımlarda bulunuyorlar. Bu sefer bir paylaşımda  film de önemli karakterlerinden birini canlandıran Burak Özçivit’den geldi.

Fotoğrafın altına babası ile ilgili bir not yazan Burak Özçivit kafaları karıştırdı. Paylaştığı fotoğrafa “Baba oğul çalışmaca, kadro tamam” notunu düşen Burak Özçivit, akıllara filmin kadrosuna babası da mı dahil oldu sorusunu getirdi.

Burak Özçivitten kafa karıştıran paylaşım

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler