Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit İle Fahriye Evcen Nişanlandı... Nişandan İlk Görüntüler

İlgili Postlar

Burak Özçivit İle Fahriye Evcen Nişanlandı… Nişandan İlk Görüntüler

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ve güzeller güzeli sevgilisi Fahriye Evcen evliliğe giden yolda ilk adımı attı. Özçivit, Fahriye Evcen’i ailesinden istemek için Almanya’ya gitti. Rol aldıkları dizilerden izin alan çift, aile arasında düzenlenen merasimle nişan yüzüklerini taktı. Nişan töreninden ilk görüntülerde çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyor

Burak Özçivit İle Fahriye Evcen Nişanlandı... Nişandan İlk Görüntüler

FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT’TEN BEKLENEN HABER GELDİ

Rol Çalıkuşu dizisisinde tanışan ve kısa süre sonra sevgili olan çiftten müjdeli haber geldi. Haklarında sürekli evlenecekleri yönde haber çıkan çift bu sefer gerçekten evleniyor Hayranları tarafından çok sevilen oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit evlilik yolunda ilk adımı attı. Özçivit, geçtiğimiz aralık ayında kendi doğum gününü kutladığı mekanda süpriz yaparak önünde diz çöküp evlenme teklif ettiği sevgilisini ailesinden istedi. Fahriye evcenin ailesinin Almanyada olması sebebiyle kız isteme merasimi, dün Almanya’nın Solingen şehrinde gerçekleşti.Burak Özçivit İle Fahriye Evcen Nişanlandı... Nişandan İlk Görüntüler

 

SETLERDEN ‘ÖZEL’ İZİN

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Almanya’ya gidebilmek için rol aldıkları “Ölene Kadar” ve “Kara Sevda” dizilerinin setinden izin aldı. Nişan haberini şimdilik gizli tutmak isteyen çift, durumu set ekiplerine de açıklamadı, ‘özel nedenlerle’ izin istedi. İkilinin Başrollerini oynadıkları diziler her hafta reytinglerde 1.sırada yer alıyor. Türkiye ve dünyadan birçok hayranı olan iklinin nişan haberi hayranlarına büyük sevinç yaşattı.

Burak Özçivit İle Fahriye Evcen Nişanlandı... Nişandan İlk Görüntüler

Burak Özçivit ve ailesi, Evcen’in ailesinin yaşadığı Solingen’e uçtu. Dün akşam Evcen’i ailesinden isteyen Özçivit, aldığı olumlu yanıtla birlikte sevgilisinin parmağına nişan yüzüğünü taktı. Sevgililer, haziran ayının sonunda, dizileri tatile girdiğinde evlenmeyi planlıyor.

 

ÖZÇİVİT’TEN  NİŞAN  SONRASI PAYLAŞIM

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit dün akşam gerçekleşen isteme ve nişan  merasimi sonrasında sosyal medya hesabından Kara Sevda dizisinde ki rol arkdaşı Uğur Aslan ile olan fotoğrafını paylaştı. Almany sokakalarında çekilmiş bir kareyi paulaşan özçivit kısa sürede binlerce beğeni aldı.  Dün gece gerçekleşen törende çiftin aileleri  yanısıra yakın arkadaşlarınıda çağırdığı düşünülüyor.

Burak Özçivit İle Fahriye Evcen Nişanlandı... Nişandan İlk Görüntüler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler