Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit Haberleri Yalandı!

İlgili Postlar

Burak Özçivit Haberleri Yalandı!

Burak Özçivit hakkında uzun zamandan beri farklı iddialar gündemde yer alırken bu iddialar adına ünlü oyuncu açıklama yapma durumunda kaldı.

Burak Özçivit’in saçlarının dökülmemesi için özel bir uygulama yaptırmak istediği fakat bu uygulama sonucunda baba olma ihtimalinin düşeceği söylendiği iddia edildi. Doktorlar tarafından yapılan bu uyarıya aldırmayan Burak Özçivit’in saçlarının dökülmemesini istediğini ve bunun daha önemli olduğunu söylediği gündeme getirildi. Bu iddiaların gündemde yer almasının üzerine ünlü oyuncu için oldukça eleştiri yapılırken bu eleştiriler üzerine oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Haberler Gerçek Değil!

Burak Özçivit tarafından yapılan açıklamalarda gündemde yer alan tüm haberler yalanlandı. Haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve tümüyle gerçek dışı olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, kamuoyunun bilgisine sunarım saygılarımla diyerek paylaştığı notu tamamladı. Baba olma ihtimali ile ilgili gündemde yer alan haberleri yaptığı bu açıklama ile yalanlayan Burak Özçivit gündemde yer alan tüm iddiaların gerçek dışı olduğunu gösterdiği gibi özellikle yapılan eleştirilerin de havada kalmasını sağladı.

Gündeme gelen bu haberler sonrasında Özçivit’in babalık ve düşüncesizliğine yönelik farklı eleştiriler yapılarak oyuncu hedef haline getirilmişti. Fakat ünlü oyuncu tarafından yapılan açıklamalar sonrasında gerçeğin söylendiği gibi olmadığı ortaya çıkması sayesinde bu konuda durum değişmiş oldu. Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan başarılı oyuncu, yakışıklılığı ve oyunculuğuyla pek çok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler