Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBurak Kut Yeniden Beyazperdede!

İlgili Postlar

Burak Kut Yeniden Beyazperdede!

Nasıl Yani isimli yeni film projesi ile sinemada tekrar yer alan Burak Kut, yeni filmiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Türkiye’de özelikle son dönemlerde farklı meslekler yapan ünlüler sinemada daha fazla görülürken, Burak Kut da bu kervana katıldı. Geçtiğimiz hafta içerisinde vizyona giren yeni filmler ile birlikte Murat Boz gibi pek çok ünlü isim sinemada da şansını değerlendirirken, Burak Kut Nasıl Yani adı verilen farklı bir film projesine dahil oldu.

Köpek Diş Kemal’i Canlandırdı

Farklı bir kurgusu olan filmde, Burak Kut Köpek Diş Kemal adı verilen bir karakteri canlandırdı. Özelikle film için ilk bültenlerin basın ile paylaşılmaya başlamasının ardından Burak Kut’un hayranları yeni proje ve rol ile ilgili şaşkınlık yaşarken, Burak Kut verdiği kısa röportajda filmin hikayesini aktardı.

Müzikten Uzaklaştı

Müzik dünyasında son dönemlerde yıldızı parlamayan ve yaptığı açıklamalarda kendini müzikten bilinçli olarak geri çektiğini söyleyen Burak Kut, bu nedenle gönülden de ırak olduğunu söyleyerek üstü kapalı sitem etti.

Yeni Hedefi Oyunculuk Mu?

Müzik dünyasından çekildikten sonra oyunculuğa daha fazla ilgi vermeye başlarken, akıllara oyunculuk alanında yeni bir kariyer mi yapacak sorularını getirdi. Röportajında bu konuda da samimi açıklamalar yapan şarkıcı, 40’lı yaşlar sonrasında oyunculuğa özel bir ilgi duyduğunu ve komik biri olmasından dolayı komedi filmlerine de uygun olduğunu söyledi. Nasıl Yani komedi filminin kendisi için de uygun olduğunu söyleyen Burak Kut, çevresinin de kendisi için sürekli komik tanımlamaları yaptığını itiraf etti.

Ünlü İsimden Film Hikayesi

Filme dahil olması süreci ile ilgili bilgiler veren başarılı şarkıcı, özelikle Film yapımcısı Orka Yapım’la olan ilişkinin projenin başlaması için etkili olduğunu söyledi. Daha önce de Olaylar Olaylar adlı filmde yer alna ve yine Orka Yapım ile çalışan ünlü isim, bu filmdeki rolü sayesinde Nasıl Yani filmindeki rolünü de kolay bir şekilde aldı.

Burak Kut’un daha önceki film deneyimleri ise şöyle;

  • Olaylar Olaylar
  • Nasıl Yani
  • Buyur Burdan Bak
  • Ankara’nın Dikmeni Dizi
  • Altın Kızlar Dizi
  • Aşk Kapıyı Çalınca Dizi
  • O Şimdi Asker
  • Üçüzler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler