Ana SayfaDizilerBulut Özdemiroğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Bulut Özdemiroğlu Kimdir?

İlk olarak tv8’de yayınlanan gözaltı programı ile televizyonlardan tanımaya başlayan Bulut Özdemiroğlu Geçtiğimiz günlerde Survivor’da yaşanan gelişmelerin ardından Survivor 2017 gönüllüler kadrosunda yer almaya başardı.


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor Bulut Kimdir?

28 yaşında olan yarışmacı özellikle Fenerbahçe’de 1 dönem forma giyen Hasan Özdemiroğlu’nun oğlu. Sanatsal kişiliği ile ön plana çıkan Bulut Özdemiroğlu, özellikle kreatif içerikler üretiyor ve blogger olarak geçimini sağlıyor.

Grafik dizayn bölümünden mezun olmasının ardından özellikle spora yönelen yarışmacı Bulut Özdemiroğlu, Sakaryaspor ve Fenerbahçe’nin alt yapılarında futbol oynasa da üst takımlara çıkmayı başaramadı.

Şu anda daha çok internet üzerinden yaptığı işler ile tanınan Özdemiroğlu, Survivor 2017’ye katılması ile birlikte çok daha fazla kişi tarafından tanınd ve yakından takip edilmeye başlandı. Göz6 yarışmasına katıldığı ilk günden itibaren geniş bir kitle tarafından takip edilen ve sevilen Bulut Özdemiroğlu, finale kadar yükselmeyi başarsa da finalde rakibi karşısında birinci olmayı başaramadı. Göz6 yarışmasında birinci olamasa da Survivor 2017’den bir yarışmacının elenmesinin ardından yarışmaya katılma hakkı elde etti.

Hayatı Survivor

Özdemiroğlu’nun hayatı ile ilgili en dikkat çeken detay Survivor. Gerek özel hayatında gerekse de Göz6 yarışması boyunca Survivor için büyük bir hayalinin olduğunu söylemişti. Survivor’a katıldıktan sonra da en büyük amacının ve hayalinin gerçekleştirdiğini söyleyen Survivor Bulut, yarışmanın ilk gününden itibaren çok iddialı olduğunu da gözler önüne serdi.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler