Ana SayfaKimdirBirkan Sokullu Kimdir?

İlgili Postlar

Birkan Sokullu Kimdir?

Birkan Sokullu Kimdir? Başarılı oyuncu Birkan Sokullu Kaç Yaşında? Birkan Sokullu Aslen Nereli? Birkan Sokullu Hangi Burç? Birkan Sokullu biyografisi ve hakkınızda bilinmesi gerekenler haberimizde…

2017 yılında Kanal D’de yayınlanan Hayat Şarkısı adlı diziyle tanınan Birkan Sokullu kimdir?

Türkiye’de son dönemlerde sık sık konuşulan isimlerden birisi olan Birkan Sokullu, son olarak Berrak Tüzünataç ile anılmaya başlandı. Aşk iddiaları ile magazin dünyasının yakın takibe aldığı Birkan Sokullu, her ne kadar ilişki hakkında bir açıklama yapmasa da hayatıyla pek çok kişide merak uyandırdı.
Bugün Doğan Ünlüler

Birkan Sokullu Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?

6 Ekim 1985’te doğan Birkan Sokullu, aslen İstanbullu. Medya ve televizyona özel bir ilgi gösteren Birkan Sokullu, bu nedenle de eğitimini bu yönde tamamladı. Maltepe Üniversitesi mezunu olan oyuncu, bu üniversitede Radyo TV programcılığı bölümünü bitirerek iyi bir eğitim aldı. Eğitimine rağmen basketbola da ilgi gösteren oyuncu, uzun bir süre profesyonel bir şekilde basketbol oynadı. Fakat lise yıllarından itibaren ajansların kayıtlarında yer alan Birkan Sokullu, böylece gelen teklifleri de değerlendirmeye başladı ve daha fazla kişi tarafından da fark edildi. İlk olarak Küçük Kadınlar dizisinde ekranlara gelen Birkan Sokullu, daha sonrasında Küçük Sırlar dizisindeki Demir karakteri ile herkes tarafından bilindi ve şöhret olmayı başardı. Daha sonrasında farklı projelerle ekranlara gelmeye devam eden Birkan Sokullu’nun en önemli projesi Kurt Seyt ve Shura adlı dizi oldu.

Birkan Sokullu’nun özel hayatı çok fazla bilinmese de özellikle oyuncu ilk defa Aslı Enver ile birlikte olmuştu. 2015 tarihinde çift ayrılırken, 2017 tarihi itibari ile Birkan Sokullu’nun Berrak Tüzünataç ile olduğu konuşulmaya başlandı.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler