Ana SayfaDedikoduBirce Akalay ve Sarp Levendoğlu boşanmaktan vazgeçti!

İlgili Postlar

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu boşanmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz günlerde boşanma haberleri ile gündeme gelen ünlü oyuncular Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, evliliklerine bir şans daha vererek boşanmaktan vazgeçti. Detaylar haberimizde…

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çifti, geçtiğimiz günlerde boşanma haberleri ile gündeme gelmişti. Şimdilerde güzel gelişmeler ile tekrar gündemdeler.

Avukatlarına boşanmak için vekalet verdikleri iddia edilen Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çiftinin evliliklerine ikinci bir şans vermeye karar verdikleri ve boşanmaktan vazgeçtikleri iddia ediliyor.

Daha önceden de boşanmanın eşiğine gelen ve son anda boşanmaktan vazgeçen ünlü çiftten Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşi Sarp Levendoğlu’nun fotoğraflarını silmiş, hatta kolundan ismini sildirmişti. Ancak, buna rağmen boşanma dilekçesini işleme koydurmadığı ve Sarp Levendoğlu’nu da şaşırttığı iddia ediliyor.

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çifti boşanma iddiaları ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmazken, adı Sarp Levendoğlu ile yasak aşk iddialarına karışan Derya Şensoy bir açıklama yaparak yasak aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı. Şensoy, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu söyledi.

Birce Akalay kimdir?

Sarp Levendoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler