Ana SayfaDedikoduBirce Akalay'ın Parmağındaki Yüzük "Gizlice Evlendi mi?" Dedikodularına Yol Açtı

İlgili Postlar

Birce Akalay’ın Parmağındaki Yüzük “Gizlice Evlendi mi?” Dedikodularına Yol Açtı

Birce Akalay’ın Parmağındaki Yüzük “Gizlice Evlendi mi?” Dedikodularına Yol Açtı

Birce Akalay sevgilisi Can Tunalı ile fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Akalay’ın parmağındaki alyans dikkatlerden kaçmadı. Alyansı görenler “Birce evlendi mi?” sorusunu sormadan edemedi.

Birce,Sarptan Ayrıldıktan Sonra Can Tunalı İle Aşk Yaşamaya Başlamıştı

Güzel oyuncu Birce Akalay, ‘Yer Gök Aşk’ dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Murat Ünalmış ile aşk yaşamaya başlamış, ikili dizinin sezon finalinde de nikah masasına oturmuştu. Ancak mutluluk uzun sürmedi ve çift çok geçmeden yollarını ayırdı. Ayrılığın ardından Birce Akalay ‘Küçük Ağa’ dizisiyle ekranlara döndü. Bu kez de rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. Kısa bir flört döneminin ardından nikah masasına oturan Akalay ve Levendoğlu, güzel giden evliliklerinin ardından geçtiğimiz ocak ayında anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin evliliğine bitme nedeni olarak Derya Şensoy gösterildi. Daha bir çok şey söylenmesine rağmen iddialar karşısında sessizliğini koruyan Akalay,ayrılmasından kısa bir süre sonra Can Tunalı ile ilişki yaşamaya başladı.Bu durum takipçileri tarafından bir çok soru işaretlerine neden olsa da Akalay sessizliğini korumaya devam etti ve aşkını yaşadı.

Parmağındaki Alyans Detayı Dikkatlerden Kaçmadı

Mutlu olduğu her halinden belli olan Birce Akalay sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta parmağında alyans detayı dikkatlerden kaçması. Fotoğrafı paylaştıktan sonra takipçilerinin ‘Birce 3. kez evlendi’ gibi yorumlara sebep oldu. Sevilerek takip edilen Birce Akalay’ın paylaşacağı fotoğraflar merakla bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler