Ana SayfaDedikoduBirce Akalay, eşi Sarp Levendoğlu'nun bütün fotoğraflarını sildi!

İlgili Postlar

Birce Akalay, eşi Sarp Levendoğlu’nun bütün fotoğraflarını sildi!

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu cephesinden yine ayrılık çanlarının sesleri yükselmeye başladı. Daha önceden de boşanacakları yönünde haberler ile gündeme gelen ünlü oyuncular, yine ayrılık haberleri ile gündeme geldi. Birce Akalay, sosyal medya hesabından eşi Sarp Levendoğlu’nun tüm fotoğraflarını sildi. Detaylar haberimizde…

Zaman zaman boşanacakları yönünde haberler ile gündeme gelen ünlü oyunculardan yine kötü haber var. Ünlü oyuncu Birce Akalay, kendisi gibi oyuncu olan eşi Sarp Levendoğlu ile 2014 yılında büyük bir aşkla nikah masasına oturmuştu. Ancak, ünlü çift hakkında sık sık ayrılık haberleri çıktı.

Geçtiğimiz yılın Nisan ve Ağustos aylarında da ayrılacakları haberleri yapılan, ancak her defasında ayrılma niyetinde olmadıklarını ispatlayan Akalay ve Levendoğlu yine ayrılık iddiası ile gündemde.

Bu defa ortaya atılan ayrılık iddialarını kuvvetlendiren bir detay dikkat çekti. Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabını düzenleyerek eşi Sarp Levendoğlu’nun tüm fotoğraflarını sildi. Akalay, geçtiğimiz Nisan ayında da sosyal medya hesabını geçici olarak kapatmıştı. Ancak, bu defa eşinin tüm fotoğraflarını silmesi ayrılmakta kararlı olduğu şeklinde yorumlandı.

Birce Akalay kimdir?

Sarp Levendoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler