Ana SayfaÜnlülerBıçaklı saldırıya uğrayan Emrah Karaduman taburcu oldu

İlgili Postlar

Bıçaklı saldırıya uğrayan Emrah Karaduman taburcu oldu

Bir program için gittiği Eskişehir’de arkadaşı ile birlikte bıçaklı bir saldırganın saldırısına maruz kalan ünlü aranjör Emrah Karaduman, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Aleyna Tilki, Emrah Karaduman’ı hastane çıkışında yalnız bırakmadı. Detaylar haberimizde…

Ünlü aranjör Emrah Karaduman, 10 Mart gecesi Eskişehir’e bir eğlence merkezindeki program için giden ve İsmet İnönü Caddesi’nde bıçaklı saldırıya uğrayan Emrah Karaduman, hastaneden taburcu oldu. Arkadaşı Volkan Karaca ile kaldıkları otelin girişince bıçaklı saldırgan tarafından bıçaklanarak yaralanan aranjör Emrah Karaduman ve arkadaşı hemen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kolundan yaralanan arkadaşı Volkan Karaca ESOGÜ Hastanesi Göğüs Kalp Damar Cerrahi Servisi’nde gerekli tedavisinin yapılmasının ardından bir süre önce taburcu olmuştu. Hastanenin Genel Cerahi Servisi’nde tedavi altına alınan karnından ve sırtından bıçaklanan Emrah Karaduman ise, dün taburcu oldu.

Aleyna Tilki, yakın arkadaşı Emrah Karaduman’ı hastane çıkışında yalnız bırakmadı. Karaduman, hastane çıkışında kendisini bekleyen gazetecilerin “Geçmiş olsun, nasılsınız?” demesine, “Sağolun, Allah’a şükür bomba gibiyim.” yanıtını verdi. Emrah Karaduman, Aleyna Tilki ile birlikte hastane önünde kendilerini bekleyen araca binip oradan uzaklaştılar.

Emrah Karaduman’ın Aleyna Tilki’nin sevgilisi olduğunu düşünerek kıskançlık nedeniyle bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiğini söyleyen şüpheli, ilk çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararı ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakılmıştı. Ancak, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak  Eskişehir H Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler