Ana SayfaÜnlülerBeyonce Hamile Fotoğrafını Paylaştı

İlgili Postlar

Beyonce Hamile Fotoğrafını Paylaştı

Dünyaca ünlü pop yıldızı Beyonce paylaştığı son fotoğraf ile adeta dünyanın gündemine gelmeyi başardı.

Beyonce ile Jay-Z çiftinin daha önceki çocukları da yine gündem yaratırken Beyonce’nin yeniden hamile olduğu belirtildi. Uzun zamandan beri Beyonce’un hamile olduğunu yönelik pek çok iddia ülke basınında yer alırken çift bu konuda açıklama yapmaktan kaçınmış ve iddialar hakkında herhangi bir yalanlama yapmamıştı.

Beyonce Resmen Duyurdu

Instagram hesabı üzerinden iç çamaşırı ile bir görüntüsünü paylaşan Beyonce ikiz bebeklere hamile olduğunu duyurdu. Paylaşılan bu görüntü kısa süre içerisinde milyonlarca kişinin dikkatini çekerken fotoğraf sadece 12 saat içerisinde 7.1 milyon kişi tarafından beğenildi.

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Beyonce, Instagram hesabı üzerinden yaptığı bu paylaşım takipçileri tarafından oldukça sevinçle karşılanırken tüm gündemdeki iddiaların da doğru olduğu ortaya çıktı. Beyonce yaptığı açıklamada ikiz bebekleri olacağını söylerken bebeklerin kaç aylık olduğu konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

2008 yılında evlenen şarkıcı, dokuz yıldan beri mutlu bir beraberlik sürdürdüğü gibi beş yaşında bir erkek çocukları var. Paylaşılan fotoğraflar Instagram’da rekor kırılmasını sağlarken bir fotoğrafın 7 milyon beğeni alması oldukça dikkat çekti. Instagram hesabını 93 milyon kişinin takip ettiği Beyonce, tek bir paylaşımda dahi dünya gündemini belirlemeyi başardı.

Özellikle fotoğrafın paylaşıldığı gün itibariyle dünya basınının en çok konuştuğu konulardan bir tanesi Beyonce’un paylaştığı fotoğraf ve çocuk sahibi olacağıydı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler