Ana SayfaÜnlülerBeyazıt Öztürk Nikah Masasında

İlgili Postlar

Beyazıt Öztürk Nikah Masasında

Kanal D de ekranlara gelen Beyaz Show için Beyazıt Öztürk birbirinden eğlenceli içerikler hazırlıyor. Özellikle program sırasında ekranlara gelen özel skeçleri ile stüdyodaki ve ekran başındaki izleyenlere keyifli anlar yaşatan Beyazıt Öztürk, bu hafta ekranlara gelecek yeni bölüm için özel hazırlıklar yaptı.

Beyaz Evleniyor!

Özellikle bugüne kadar hiç evlenmemesi nedeniyle sürekli magazin dünyasının gündeminde yer alan ve Türkiye’nin müzmin bekar olarak tanımlanan Beyazıt Öztürk’ün skeç doğrultusunda nikah masasına oturması, bugünün magazin gündemi oldu. 48 yaşında olmasına rağmen hala mutlu bir birliktelik yakalayamayan, evlenmek istediğini söylemesine rağmen hala evlenmeyi başaramayan Beyazıt Öztürk, bu özel programda Büşra Pekin ile nikah masasına oturdu.

34 yaşındaki ünlü oyuncu Büşra Pekin ile bir skeçte nikah masasına oturan Beyazıt Öztürk’ün bu anları oldukça dikkat çekti. Bu haftaki skecinde Büşra Pekin ile nikah masasına oturarak farklı bir hikayeyi izleyenlerine sunacak olan Beyazıt Öztürk, ayrıca bu görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı. Özellikle Beyazıt Öztürk’ün nikah masasından fotoğraflar paylaşması, sosyal medyada da geniş bir yer buldu ve Beyazıt Öztürk farklı şakalara maruz kaldı.

Yaşanan bu durum Beyaz Show’un şimdiden konuşulmasını sağlarken aynı zamanda Büşra Pekin’in son olarak yer aldığı Kolonya Cumhuriyeti filmi de bu skeç ve bölüm ile dikkat çekti. 21 Nisan tarihi itibariyle vizyonda oynamaya başlayan Kolonya Cumhuriyeti farklı bir komedi seçeneği olarak haftanın filmleri arasında ön plana çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler