Ana SayfaÜnlülerBeşiktaş - Lyon Maçı Öncesi Çağla Şikel Yeşil Sahalara İndi

İlgili Postlar

Beşiktaş – Lyon Maçı Öncesi Çağla Şikel Yeşil Sahalara İndi

Çağla Şıkel’den Vodafone Arena’da Göz Kamaştıran Pozlar

Beşiktaş – Lyon maçı öncesi yeşil sahada verdiği pozlarla göz kamaştıran Çağla Şikel Beşiktaş’a Şans diledi. 

Ünlü manken Çağla Şıkel, modacı Cengiz Abazoğlu’nun düzenleyeceği defilenin tanıtımı için yeşil sahada verdiği pozlarla göz kamaştırdı. Cengiz Abazoğlu’nun yeni koleksiyonu için modellik yapan Çağla Şikel Yeşil Sahalara İndi , Vodafone Arena’da poz verdi.

3 MAYIS’TA DÜZENLENECEK

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ‘Haute Couture 2017’ koleksiyonunu 3 Mayıs’ta düzenleyeceği bir defile ile sergilemeye hazırlanıyor. Ünlü Manken, yeni koleksiyonunun tanıtımı için Çağla Şikel Yeşil Sahalara İndi , Vodafone Arena’da kamera karşısına geçti.

“O BENİM VAZGEÇİLMEZİM”

Şıkel için ‘o benim vazgeçilmezim’ yorumu yapan Abazoğlu, “İkonik tasarımlarım için ikonik bir isim ile çalışmak istedim” dedi. Abazoğlu, “Hacimli etekler, kristal püsküller ve vücuda form veren kalıplara yer verdiğim koleksiyonumu sergileyeceğim defilemin ‘Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’ yararına gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

45 parça kıyafetin yer alacağı defile, Beşiktaş Shangri- La Otel’de yapılacak.

Çağla Şikel kimdir?

Yurtiçi ve yurtdışında pek çok defileye katılan Şikel; 2002 yılında mankenlik mesleğinin yanı sıra Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği “Tri Peypirs Kabare”sinde oyuncu ve dansçı olarak yer aldı. Daha sonraki yıllarda2004 yılında Tv ‘de yayınlanmaya başlayan yaklaşık 3 yıl devam eden Cennet Mahallesi dizisinde görev alan Çağla Şikel bir yandan da Atv de yayınlanan “Dansa Var mısın?” yarışma programında sunucu olarak çalıştı.

Avrupa yakası isimli dizide de rol aldı. Daha önce 2000 yılında “Zehirli Çiçek” adlı dizide ve 2008’de Görgüsüzler dizisinde oynamıştı.

2008 yılında televizyonda sunulan “İllede Roman Olsun” yarışma programında Alişan, Müjdat Gezen, Melek Baykal ve Hüsnü Şenlendirici‘yle beraber programı sundu. Çağla Şikel Yeşil Sahalara İndi

2000 yılında manken Bozok Gören ile birlikte oldu.

2012 yılında “Bugün Ne Giysem” adlı yarışma programında Hakan Akkaya, İvana Sert, ve Özge Ulusoy‘un da bulunduğu jüride görev yaptı.

9 Ağustos 2008 da şarkıcı Emre Altuğ ile evlenen Çağla Şikel, 2015 senesinde boşanmıştır. Bu evliliğinden Hüseyin Kuzey ve Uzay Tuncer (d.1 Mart 2012) adında iki erkek çocuğu olmuştur.

Filmleri :

1996 – Odessia (Odesa)

2008 – Görgüsüzler (Sultan)

2004-2007 – Cennet Mahallesi (Sultan)

2007 – Avrupa Yakası (Melek)

2000 – Zehirli Çiçek

Bugün Ne Giysem

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler