Ana SayfaDedikoduBergüzar Korel ile İrem Derici Akraba mı?

İlgili Postlar

Bergüzar Korel ile İrem Derici Akraba mı?

Bergüzar Korel ile İrem Derici Akraba mı?

Bergüzar Korel, Tarkan konserinde bir araya geldiği İrem Derici ile akraba olduklarını söyledi.

Mega star Tarkan’ ın, her sene yoğun ilgi ile karşılanan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ ndaki konserine ünlüler de akın etti. Seyirciler arasında Bergüzar Korel ile İrem Derici de vardı.

Ünlü oyuncu, yine kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergeç’ in eşi Bergüzar Korel, İrem Derici ile poz verirken şaşırtan bir açıklama yaptı. Korel, “Biliyor musunuz, biz İrem ile akrabayız. Benim kuzenim ile onun kuzeni evli. Ailelerimiz görüşüyor. Ama bunu çok az kişi biliyor” dedi.

Gazetecilerle sohbet sırasında Çeşme’nin pahalılığından yakınan Bergüzar Korel, “Bu yaz benim için güzel geçti. Ama Çeşme’nin pahalılığından yakınmak istiyorum. Attığınız adım başı para olmuş. Alaçatı özellikle feci bir halde. Ben Afrika’ya da, İspanya’ya da gittim bu sene. Ama oralarda harcadığım parayı inanın Çeşme ile kıyaslayamam. Acayip pahalı bir yer olmuş. Ben eski Çeşmeliyim” diye konuştu.

 

Öte yandan  Her fırsatta Tarkan’a olan hayranlığını dile getiren İrem Derici, konser sırasında ‘Megastar’ dan özel bir istekte bulundu. Tarkan’ın terini sildiği havluyu isteyen Derici’ nin bu istediğini 44 yaşındaki Megastar geri çevirmedi.

Katıldığı O Ses Türkiye ardından ise çıkardığı Kalbimin Tek Sahibine şarkısıyla adından söz ettiren 30 yaşındaki Derici o anları şu sözlerle ifade etti: Güzeller güzeli eşi Pınar Hanım’dan izin aldım da istedim havluyu. Böyle mükemmel bir gece geçirmeye hasret kalmışız! Megastar’ sın ve bu kadar mütevazisin, vay arkadaş, Allah çeyreğinin çeyreği sevgiyi nasip etsin herkese!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler