Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'in Elbisesi Taklit Mi?

İlgili Postlar

Beren Saat’in Elbisesi Taklit Mi?

Katıldığı ödül töreninde özel kıyafet tercih eden Beren Saat, Beren Saat’in elbisesi olarak manşetlerde konuşuldu. Fakat bugün gündeme gelen yeni haberler farklı bir noktaya dikkat çekti.

Beren Saat’in Elbisesi Çok Beğenilmişti

Ödül töreninde derin dekolteli bir yeşil elbise tercih eden Beren Saat, gecenin en çok konuşulan ismi olmayı başarmıştı. Öyle ki Beren Saat’in kıyafeti gecenin dahi önüne geçmiş ve sonraki günün gündeminde gecede ödül alanlardan ziyade Beren Saat’in kıyafeti ön plana çıkmıştı. Özgür Masur imzası bulunan kıyafetin daha önce çok benzer bir modelinin yurt dışında kullanıldığı ortaya çıktı.

Hailee Steinfeld Kıyafetinden Esinlenildi Mi?

Beren Saat’in giydiği kıyafet ile Hailee Steinfeld’ın daha önce Golden Globe Awards ödül töreninde giydiği kıyafet oldukça benzer. Renk açısından değişiklik olan kıyafetin kesimleri ve dekolteleri çok benziyor. Bu durum ortaya çıktıktan sonra gözler Beren Saat ve kıyafeti tasarlayan Özgür Masur’a çevrildi. Kıyafetin kısa ve tülsüz olmasının dışında kesim paylarında herhangi bir fark yok.

Taklit Konuşulmaya Başlandı

İki ünlü ismin giydiği kıyafetler tek bir karede bir araya getirilirken, Beren Saat’in taklit, çakma ürünler giydiği yönünde pek çok yorum gündeme geldi. Sosyal medyada çok konuşulan bu konu hakkında henüz Beren Saat bir açıklama yapmayı tercih etmezken, oyuncunun nasıl bir tepki vereceği de oldukça merak ediliyor.

Gecede Ozak Açıktan’a yılın yönetmeni ödülünü Beren Saat vermiş ve bu ödül verme sırasında sahneye çıkmıştı.

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler